2777
2789

منم بارداری میخوام🥺😥😰

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🏵 ما هرچه را انتخاب کنیم خداوند به ما میبخشد 🎗مشکل این است بیشترمان از صبح تا شب دنبال عیب گرف ...

یه سوال چطورکپی کردی متن روگذاشتی من هرکارمیکنم نمیشه بایدچهارساعت بنویسم مطالب رو

یه سوال چطورکپی کردی متن روگذاشتی من هرکارمیکنم نمیشه بایدچهارساعت بنویسم مطالب رو

از تلگرام کپی کردم، متن های استاد شریفی 

من خودمم تو دوره اشم، عالیه پیشنهاد میکنم

@dore9amirsharifi

منم بارداری میخوام🥺😥😰

حتماااا.پرازانرژی.....مامیتونیم ومادرمیشیم..اول ازهمه دیگه ناراحتی وشکلک غمگین وکلامتی مثل من مادرنمیشم ونمیتونم ومشکل دارم و...ممنوع.کم کم شروع میکنیم برای جذب

حتماااا.پرازانرژی.....مامیتونیم ومادرمیشیم..اول ازهمه دیگه ناراحتی وشکلک غمگین وکلامتی مثل من مادرنم ...

باشه بیا از اول باهم باشیم 

حتما موفق میشیم😁😎

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

استارتر من دسترسی به تلگرام ندارم 

میشه برا منم پست بزاری اینجا

استارتر من دسترسی به تلگرام ندارم  میشه برا منم پست بزاری اینجا

اره اینجاشروع میکنم فقط بذاریه تعدادجمع بشیم باهم شروع میکنیم.کتاب رازبرای قانون جذب روبگیربخون یامستندش روبگیربرای شروع وانجام دادین هرروزیه ساعتی روقرارمیذاریم میاییم شروع میکنیم مروردرسهارو🥰😄

بیا انتخاب هدف کنیم مثلا حدودا کی موفق میشیم

اره اینجاشروع میکنم فقط بذاریه تعدادجمع بشیم باهم شروع میکنیم.کتاب رازبرای قانون جذب روبگیربخون یامس ...

باشه فقط من از شهر دور هستم تو منطقه نظامی دور از شهر هستم 

وقتی رفتم شهر حتما میگیرم 

من از این کانال کل دوره نه ماهشو صد تومان گرفتم الان ماه سومم ماشین جذب کردم

افرین خیلی عالیه.لطفاچیزای مفیدداشتی بذار.وازجذباتم بگوتابچه های این تاپیک باامیدشروع کنند

باشه فقط من از شهر دور هستم تو منطقه نظامی دور از شهر هستم  وقتی رفتم شهر حتما میگیرم

باشه بذاریکم یه چندساعتی وایستیم بچه هابیان ازفرداشروع میکنیم