2777
2789
من تا به حال درست نکردم.چون احساس خوبی نسبت به این غذا نداشتم.واسه اولین باره.کمک کنید لطفا.راستی میشه با لوبیا پخته فریز شده درست کرد یا نه؟
لوبیا چیتی رو خیس کنید چند ساعت بعد بزارید تو قابلمه بپزه. نیمه پختش رب رو سرخ کنید و با قارچ فراوان کمی تفت بدید و بریزید توش. نمک رو هم آخر سر بریزید. همین. میخوای بکشی هم کمی آلیمو و روغن زیتون بریز توش.نوش جان. راز خوشمزگیش تو جا افتادگیش و خوب پختنش هست که باعث لعاب دادن زیادش میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قارچها صورتیکه بزرگ خورد کن لباحرارت بالا سرخ کن تا آب اندازه
لولباس رو بریز تو زودپز خوب که پخت یه پیاز سرخ کن توش یخ قاشق رب بریز سرخ که شد
قارچ رو اضافه کن بعد همه رو بریز تو لوبیاها 5دقیقه بزار با هم بمونه تا جدابافته نوش جان
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
من یدونه عصاره مرغ هم توش میندارم خیلی خشمزه میشه اگه می خوای لعاب دار هم بشه وقتی رب را سرخ می کنی یک قاشق آرد هم باهاش تفت بده

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست