2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداکنه ک هیچ وقت تجربش نکنی، تا حالا شده تو ی روز پدرومادرتو ازدست بدی؟

😢😓خدابهتون صبربده.به خداتوکل کنین وذکربگین.قرآن بخونین وبراشون فاتحه بفرستین.روحشون شاد

زنگ اول بود.کلاس،تازه شروع شده بود.معلم مون خودکارش وتودفتر جاگذاشته بود،بعدمن رفتم بیارم.دفتروگشتم ولی خودکارش وپیدا نکردم بعدکه داشتم ازدفترمیومدم بیرون،کارگرمون سرم دادزدو گفت:

چرا بدون اجازه اومدی توی دفتر؟منم یه دفعه جاخوردم وچیزی نگفتم

بعدش همون دختره که باهام لج بودبادوستش اومد وبهشون هیچی نگفت ولبخندزد.

بعدرفتم سرکلاس.وقتی گفتم:پیدانکردم،به بچه هاگفت:کتاباتون و بازکنین،درس بدم وجوابم ونداد.اگه دوباره چیزی یادم اومد،میگم.

خیلی دوست دارم بدونم که چه سرنوشتی پیداکردن؟

بمیرم برای خودم که انقدردلم شکست

😢😓خدابهتون صبربده.به خداتوکل کنین وذکربگین.قرآن بخونین وبراشون فاتحه بفرستین.روحشون شاد

نمردن عزیزم ،رفتن و مارو تنها گذاشتن

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
کاش میتونستم چندوقته که به فکرانتقامم.یک سال وخورده ای اذیت شدم. شایدباانتقام،یه ذره دلم خنک شه

باور کن نمیشه

تجربه کردم که میگم

بعدش حتی حالت بد تر هم میشه

منم انتقام گرفتم ولی تیرش به خودم خورد

اسی یعنی چی؟!🤔

اسی مخفف کلمه استارتر هست  کسی که تاپیک می زنه رو بهش می گن استارتر!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
کاش میتونستم چندوقته که به فکرانتقامم.یک سال وخورده ای اذیت شدم. شایدباانتقام،یه ذره دلم خنک شه

به جای انتقام سعی کن خودت بالا بکشی!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
دارم همین کارومیکنم ولی انگاریه چیزی ته دلم مونده که میگه تلافی کنم

وقتی از لحاظ روحی و فکری بزرگتر بشی می بینی هر چیزی ارزش انتقام گرفتن نداره!! فقط فکرش زمین گیرت می کنه و انرژیت ازت می گیره!!  سعی کن رو خودت کار کنی خودت قوی تر کنی به درست برسی  کلاس ورزشی بری تا اعتماد به نفست بره بالاتر!!  دنیات از دنیای اونها جدا کنی!!

استارترومیدونستم ولی اسی رونه😅

این اتفاق هایی که می گی اکثر ماها تو دوران تحصیل تجربه کردیم!! مثلا یه بار ناظم تو حیاط امد جلوی دوستام محکم زد تو سرم!!  که چرا کلیپس پوشیدم!!  من اصلا یادم نبود! کلیپس تو خونه پوشیده بودم بعد برای مدرسه امدن یادم رفته بود دربیارم!!  انقدر جلوی دوستام خجالت کشیدم!! تازه حساب کن من قبلن چقدر اون ناظم دوست داشتم و همش ازش تعریف می کردم!!!