2789
عنوان

شیر خشک

156 بازدید | 21 پست

سلام. دخترم الان ۱۴ روزش هست.

شیر خانمم کمه . اول شیر خودش را بهش میده بعد شیر خشک درست میکنه و میده بچه . هر بار بچه شیر می خواد همین کار رو انجام میده و بعدش دوباره شیر خودش را بهش میده. 

عذاب وجدان گرفتم اصلا دلم به شیر خشک راضی نیست. بعدشم میترسم دعواش کنم که چرا شیر خشک مدام میدی و خانمم ناراحت بشه. من به خانمم چیزی نگفتم که ناراحت نشه و ....

هنوز پیش متخصص کودکان نبردمش نوبت گرفتم برای ۲۷ آبان.

عزیزان شما بگید این کار درسته یا نه. خیلی از این قضیه ناراحتم. 😔

اگه میخواد شیر خشک بده شبها توی خواب بده چون کمی که بچه هوشیار بشه دیگه شیر مادر نمیخوره چون سرشیشه براش راحتتره  و برای خانمتون پودر لیدی میل بگیرید از دارو خانه شیر مادر رو زیاد میکنه من خودم بچه شیرخوار دارم و تجربه خودم رو گفتم

اولش گفتید شیر خانمون کمه. این رو کی تشخیص داده خودش یا دکتر ؟ اگر دکتر تشخیص داده که شیر واسه بچه کافی نیست کار همسرتون درسته. ولی اگر خودش به این تشخیص رسیده کارش اشتباس. 

تو این دوران خانم ها بشدت روحیه شون حساسه و فقط از همسرشون انتظار توجه و محبت دارن. بهتره ببرید پیش متخصص قد و وزن بچه گرفته بشه و شرایط رو برای متخصص توضیح بدید. 

بعد هم هر چی بچه بزرگ تر بشه و بیشتر  مک بزنه شیر بیشتر میشه به مرور. هنوز چهارده روز از زایمان گذشته نباید انتظار داشت شیر خیلی زیاد باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش به این نتیجه رسیده که شیرش کمه. فقط یک متخصص را قبول داره و میگه حتما باید بریم پیش اون. تا حالا اونجا نرفتیم . چون خواهرش میگه اون خوبه به حرفش گوش میده. و برای ۲۷ ابان به ناچار پیش اون دکتر نوبت زدم.

نمیدونم چجور دلش میاد مدام شیر خشک بده به بچه

هر سینه را اصلا ۱۵ دقیقه بیشتر به بچه نمیده . مگه نباید حدود نیم ساعت هر سینه را به بچه بده؟

من اصلا دعواش نکردم هیچی.

بدون اینکه پزشک بگه شیر خشک مگه مشکل نداره.

خدا میدونه این شیر خشک چه چیزی درست شده و ایا بهداشتی و سالم هست یا نه

چیکار کنه بیچاره😑ببرش دکتر براش چیزی تجویز میکنه ک شیرش زیادترشه  

گاهی مادرها واسه بچه اول حساسن و تا بچه گریه میکنه فکر میکنن شیرشون کم بوده و بچه گرسنه مونده. من سزارینی بودم. یادمه سه روزه اول تو هر بار شیردهی فقط چندقطره شیر میومد  منم نگران که شیر ندارم ولی دکتر گفت همین مقدار شیر واسه این بچه کافیه. به هیچ وجه آب قند یا شیر خشک نده. کم کم بعد یه هفته  شیرم  راه افتاد.

گاهی مادرها واسه بچه اول حساسن و تا بچه گریه میکنه فکر میکنن شیرشون کم بوده و بچه گرسنه مونده. من سز ...

درسته حرف شما، ولی استارترم نباید از چشم خانومش ببینه و فکر کنه واسه بچه کم میزاره

خودش به این نتیجه رسیده که شیرش کمه. فقط یک متخصص را قبول داره و میگه حتما باید بریم پیش اون. تا حال ...

اگه از شیر خشک بدت میاد منطقی و باملایمت باهاش صحبت کن نه اینجوری!!! الان همینارو ب خانومت بگی کلی ناراحت میشه...داره لطف میکنه ب بچه ت شیر میده نازشو بخر باهاش مهربون باش

اگه از شیر خشک بدت میاد منطقی و باملایمت باهاش صحبت کن نه اینجوری!!! الان همینارو ب خانومت بگی کلی ن ...

نه من اصلا چیزی بهش نمیگم اصلا دعواش نکردم و عادی رفتار کردم . گاهی اصلا به خودم میگه شیر خشک درست کن و انجام میدم. 

خودش به این نتیجه رسیده که شیرش کمه. فقط یک متخصص را قبول داره و میگه حتما باید بریم پیش اون. تا حال ...

دکتر به من میگفت هر 20 دقیقه که بچه شیر میخوره میتونه چهار ساعت بخوابه. و نباید از خواب بیدارش کنی. به همون اندازه که به شیر نیاز داره به خواب هم نیاز داره.

گاهی دخترم تا نیم هم میخورد. ولی عموما بعد بیست دقیقه خودم سینه رو ازش میگرفتم چون وقتی بیشتر میخورد بعد چند دقیقه بالا میورد.

دخترم هم همینجوری هستش گاهی بالا میاره. مشخصه که سیر شده ولی خانمم اصرار داره که گشنشه و بعد که شیر خشک میده گاهی بالا میاره. خانمم میگه اگه دست به سمت دهنش ببری و باز کنه یعنی گشنشه و اقدام به شیر خشک میکنه. 

یکم بچم بعد از شیر خوردن نق میزنه. گریه نمیکنه ولی نق میزنه و خوابش نمیبره. این باعث شده خانمم خسته بشه. من هم کمکش میکنم که بچه اروم بشه. گاهی یک ساعت یا ۲ ساعت طول میکشه بچه بخوابه

هر تایمی که شیر خورد مثلا بیست دقیقه ، بعد یه متکا بگذارید رو شونتون و دمرو درازش کنید رو شونه تون و به مدت بیست دقیقه اروم بزنید پشتش... اینکه بعد شیر نق نق میکنه احتمالا بادگلو داره. 

این رو تو کلاس شیر دهی میگفتن و واسه دختر من که خیلی خوب بود. البته بچه رو جوری نگه دارید که تو این بیست دقیقه اذیت نشه. شیبش ملایم باشه. 

مثلا ۵ دقیقه خوابش میبره بعد میبینی داره نق میزنه و دوباره ۵ دقیقه می خوابه و دوباره نق میزنه و بعدش ...

آروغشو حتما بعد شیر خوردن بگیرید، اگه بلد نیستید از مادر یا بزرگتر دیگه ای که قبولش دارید بخواید بهتون یاد بده. نرمالش اینکه هر سینه رو بچه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه مک بزنه، کافی بودن شیر خانمتون نشونه هایی داره، یکی اینکه بچه ۶ تا ۸ بار در روز پوشکشو خیس کنه، بعد شیر خوردن راحت بخوابه و وزن گیریش خوب باشه. بهتره مرکز بهداشت هم برا کنترل بچه ببریدش. اونام میتونن به خانمتون کمک کنن که شیرش کافیه یا نه، برادرزاده من بعد یکماهگی شروع به وزن گیری کرد و وزنش عالی شد. قبلش نحیف به نظر میومد