2789
عنوان

شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 21 پست

من دخترم هم شیر مادر خورد هم شیرخشک تا دو سال،پسرم فقط شیر مادر.

الان دخترم تپل تر و چاق تر هست ولی پسرم نه لاغر،درصورتی که پسرم موقع تولد ۴ کیلو بود.

به نظر من هر دو تا رو با هم پیش ببرین.

من شیر خشک گیگوز میدادم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آروغشو حتما بعد شیر خوردن بگیرید، اگه بلد نیستید از مادر یا بزرگتر دیگه ای که قبولش دارید بخواید بهت ...

وزنش بعد از تولدش ۳۳۰۰ بود . الان نمیدونم چقدر شده. ولی انگار یکم بزرگ شده. شنبه حتما می خوام ببرمش شبکه بهداشت . برای بارداریش من مدام شبکه بهداشت میرفتیم. ۵ دقیقه فاصله داره. 

لیدی میل بگیرم شیرش خوب میشه؟ یکی نوشته بود لاکتودین و متوکلوپرامید خوبه. !! اینها رو بدون اینکه دک ...

من لیدی میل خوردم دخترم بیقرار شد ، بنظرم با پزشکش مشورت کنید، داروهایی که گفتید تو شیر ترشح میشن و روی بچه اثر میزارن، مثلا متوکلوپرامید رو سیستم عصبی تاثیر داره. حتما تحت نظر پزشک دارو مصرف کنن خانمتون

وزنش بعد از تولدش ۳۳۰۰ بود . الان نمیدونم چقدر شده. ولی انگار یکم بزرگ شده. شنبه حتما می خوام ببرمش ...

بعد تولد بچه ها وزن کم میکنن و بعد ده روزگی مجدد شروع به وزن گیری میکنن

یه سوال دیگه مادرم میگه برای دل درد. آب شور و شیرین خوبه. یه ۲ بار بهش خیلی کم داد انگار بیقراریش کمتر شده.

شربت میکسچر برای دل درد خوبه ؟ روش نوشته نوزاد زیر یک ماه مصرف نشه ولی مادرم میگه اشکال نداره . حالا اصلا بهش ندادم.