2789
عنوان

شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست

من دخترم هم شیر مادر خورد هم شیرخشک تا دو سال،پسرم فقط شیر مادر.

الان دخترم تپل تر و چاق تر هست ولی پسرم نه لاغر،درصورتی که پسرم موقع تولد ۴ کیلو بود.

به نظر من هر دو تا رو با هم پیش ببرین.

من شیر خشک گیگوز میدادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروغشو حتما بعد شیر خوردن بگیرید، اگه بلد نیستید از مادر یا بزرگتر دیگه ای که قبولش دارید بخواید بهت ...

وزنش بعد از تولدش ۳۳۰۰ بود . الان نمیدونم چقدر شده. ولی انگار یکم بزرگ شده. شنبه حتما می خوام ببرمش شبکه بهداشت . برای بارداریش من مدام شبکه بهداشت میرفتیم. ۵ دقیقه فاصله داره. 

لیدی میل بگیرم شیرش خوب میشه؟ یکی نوشته بود لاکتودین و متوکلوپرامید خوبه. !! اینها رو بدون اینکه دک ...

من لیدی میل خوردم دخترم بیقرار شد ، بنظرم با پزشکش مشورت کنید، داروهایی که گفتید تو شیر ترشح میشن و روی بچه اثر میزارن، مثلا متوکلوپرامید رو سیستم عصبی تاثیر داره. حتما تحت نظر پزشک دارو مصرف کنن خانمتون

وزنش بعد از تولدش ۳۳۰۰ بود . الان نمیدونم چقدر شده. ولی انگار یکم بزرگ شده. شنبه حتما می خوام ببرمش ...

بعد تولد بچه ها وزن کم میکنن و بعد ده روزگی مجدد شروع به وزن گیری میکنن

یه سوال دیگه مادرم میگه برای دل درد. آب شور و شیرین خوبه. یه ۲ بار بهش خیلی کم داد انگار بیقراریش کمتر شده.

شربت میکسچر برای دل درد خوبه ؟ روش نوشته نوزاد زیر یک ماه مصرف نشه ولی مادرم میگه اشکال نداره . حالا اصلا بهش ندادم.