2777
2789
عنوان

به آدمهای فضول چه جوابی بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 17 پست

من میگم دلم نمیخواد 

یه کم دیگه گیر بدن میگم خیلی دوس دارید خودتون بیارید بیشتر لذت ببرید

خیلی گیر بدن میگم کاش ملت یاد بگیرن سرشونو از خشتک بقیه در بیارن و تعیین تکلیف نکنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین آدمای فضول پخش هستن وسطزندگی ملت کاریشون هم نمیشه کرد .باید خودتو محکم کنی و الا با هر سوالی بهم میریزی.۱۱ سال از من این سوال رو پرسیدن.بسته به خودته در چه سطحی بخوای جواب بدی؟ بنظر من اینا که حال طرف رو میگیرن دمشون گرم اصلا درستش همینه.ولی من نمیتونستم.من جوابم این بود ایشالا به وقتش و یه لبخند.بعد همون آدما بعد زایمانت فضولیهای دیگه میکنن.شیر خودتو میدی نمیذی چرا شیر خودتو نمیدی....لا اله الا الله..عاقا به تو چه.بازم فضولی خالی قابل تحمل تره.امان از اونا که نخواسته تو برات دلسوزی میکنن.تو هنوز ابراز بدبختی نکردی اون شروع میکنه حالا چیزی نیست اصلا بهتر نداری..ایشالا خدا به داد دلت برسه..خانوم شما تو دل منی 😡😡😡بازم یادم اومد.بگو به وقتش یا بگو ایشالا هر وقت شد خبرتون میکنم اصلا باید جوابشونو اینجوری داد.یا فعلا فکری در موردش ندارم.من نتونستم زیاد حالشون رو بگیرم ولی تو بگیر اگه میتونی چون حقشونه این دل من از شنینده هام خون ها.