وای امروز دلم برای مادر سوخت گریش گرفت گفت یعنی پسر من هیچ وقت بچه دار نمیشه پسرشم بچه میخاد گفتم این حرفا چیه حتما بچه دار میشه عروسشون سنش خیلی بالاهست و میگه من بچه نمیخام خب لامصب پس برا چی شوهر کردی خخخ
الان از ادبیات فرهیختگان نی نی سایت کمال لذت را خواهیم برد
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
بدم میاد آخه من یکیم میپرسه که اصلا بهش ربط نداره هر سری که منو میبینه یبار میگم الان جوابشو نیدما و ...
به یه لبخند اکتفا کن و از جات پاشو یا کلا بزن رو فاز دیگه
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
اين يه چيز عاديه من مادرشوهرم جرات نداره ب خودم بگه از زبون بقيه ميگه فلاني گفت چرااا عروست بچه نميا ...
والا اونی که از من میپرسه دخترش نامزد کرد امد همه جارو پر کرد که دامادم مهندسه بعد نامزدیشون بهم خورد ما اصلا بروش نیوردیم حالا باید به خانم جواب پس بدیم ک چرا بچه نمیارم