2777
2789

😑😑😑😑

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بهش پیام بده همه میگن زلزله ست نمیدونن ک قلب من برای تو لرزید😂😂😂

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم از ترس زلزله دنبه هاشون ب لرز افتاده اونوقت تو تو فکر برگشت دوست پسری

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بهت ک گفتم

اگ دوست داشته باشهدج میده نداشته باشه هم ولش کن

چیز ک زیاده پسر

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
اخه مشكل اينه من ٥ سال با اين بودم اينقدم نميتونم الكي بذارمش كنار احمقو

ادم خوبیه؟

ارزششو داره؟

اگ واقعا سره چیز بیخود کات کردید همین کارو کن اگ ام ک داره مسخره بازی درمیاره و لاشی بازی در میاره ب تخمدانتم نباشه

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
ادم خوبیه؟ ارزششو داره؟ اگ واقعا سره چیز بیخود کات کردید همین کارو کن اگ ام ک داره مسخره بازی درمی ...

اره بابا همه شرايطمون بهم مياد ميدوني اين انتظار داشت من بيمارستانو كارمو ول كنم بخاطرش برم ازمون استخدامي بدم كارمند شم ولي من نكردم اونم خانوم كارمند ميخواد و همينطور گفت خانوادم به زور باهام ميان خواستگاريت نميخام اينجوري بيان صبر كنيم راضي شن منم قاطي كردم كفتم گمشو بابا اونم گفت اصلا كلا راضي نميشن 😂

اره بابا همه شرايطمون بهم مياد ميدوني اين انتظار داشت من بيمارستانو كارمو ول كنم بخاطرش برم ازمون اس ...

احیانن تو خودت اسکل نیسی؟😒😒😒بااین رفتار کردنت

پ حالا خودت برو منت کشی برش گردون😂😂😂😂😂