2777
2789

بچه ها این چهارمین شبیه که میخوام همراهیم کنین .ممنونم ک حاجتاتونو میگین و من بعد زیارت به زبون میارم ،هرچی به دلتون افتاد بخونین انشاالله که به حق دلای پاکتون دعاهام شنیده بشه ،به نیت فرج امام زمان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

خدایا شکرت که هستی =)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفادعا کن وسیله گمشدمون پیدا شه وهمه چی آشکاربشه وآبروهاحفظ شه،ایناهمه بهم ربط دارن،یه غم بزرگ شده روسینم وشادنیستم زندگیمون بهم ریخته،انشالله حاجت رواشی

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

خدایا  پشتم باش شنبه من هیچکسیو ندارم

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

سلامتی پدرو مادرم ..

رفع مشکلاتم .. واقعا دارم دیونه میشم گره پشت گره ‌. تمام رگهای بدنم گرفته  از حرص و جوش 😪😭خدایا خودت معجزه کن مشکلاتم حل شه . اییییی خداااااااااااااااااااااا 

دعاکن واسم به اونکه میخوام برسم🙏🙏🙏🙏

ان شاالله همه حاجت روابشن🌹🌹💗

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

عزیزم ممنون میشم برای من و خانواده ام دعا کنید برای ازدواج خواهر و برادرهام و خودم 

ممنون از لطفتان 

التماس دعا⚘⚘⚘

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘