2777
2789

فِردوق خوندم😳

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فرد موفق از نظر من مریم میرزاخانی بود و هست و چون اسم خودمم مریم بود و رشتم ریاضی بود دوست داشتم مثل اون باشم ولی خب نشد😅

بنظرم فرد موفق کسیه که هم تو زندگی خصوصی هم زندگی اجتماعیش پیروز باشه

من از نظر دیگران موفقم ولی از نظر دیگران نه خیلی

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دختر خالم . توی بدترین شرایط زندگی درسش رو خوند ( اون موقع ها دانشگاه رفتن دخترا جا نیفتاده بوده هرکی میرسید به خانوادش میگفت نذارید این بره دانشگاه اونجا پسرا هستن و..) حتی پدرش فوت کرده بود و با فروختن طلا و بدبختی تونست دانشگاه رو تموم کنه الان مدیر یه بخش توی یه شرکت دولتیه سنش بالاس ولی انقدر به خودش میرسه که جوون بنظر میاد یه ماشین میلساردی زیر پاشه و کلی احترام تو محیط کارش داره و... یعنی تو بدترین شرایط دست از هدفش نکشید

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐