2777

فِردوق خوندم😳

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرد موفق از نظر من مریم میرزاخانی بود و هست و چون اسم خودمم مریم بود و رشتم ریاضی بود دوست داشتم مثل اون باشم ولی خب نشد😅

بنظرم فرد موفق کسیه که هم تو زندگی خصوصی هم زندگی اجتماعیش پیروز باشه

من از نظر دیگران موفقم ولی از نظر دیگران نه خیلی

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دختر خالم . توی بدترین شرایط زندگی درسش رو خوند ( اون موقع ها دانشگاه رفتن دخترا جا نیفتاده بوده هرکی میرسید به خانوادش میگفت نذارید این بره دانشگاه اونجا پسرا هستن و..) حتی پدرش فوت کرده بود و با فروختن طلا و بدبختی تونست دانشگاه رو تموم کنه الان مدیر یه بخش توی یه شرکت دولتیه سنش بالاس ولی انقدر به خودش میرسه که جوون بنظر میاد یه ماشین میلساردی زیر پاشه و کلی احترام تو محیط کارش داره و... یعنی تو بدترین شرایط دست از هدفش نکشید

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐