2777
2789
واا عزیزم شما انگار با من دعوا داریا😁خب وقتی میبینم اطرافیانمو دلم بیشتر میخواد....من دو سال خورده ...

بمن چه خب بيار

من اصلا لحنم دعوايي نبود دوست نداري شركت نميكنم.

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اين دليل خوبي براي بچه دار شدن نيست اينكه عصاي دستت بسه تو پيري!

دلیل برا بچه دارشدن رو نگفتم... عاقلت بچه نداشتنو گفتم...

بچه شیرینیه زندگی و مونس و همراهته...

ایشالله خدا سالم صالح به همه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دنبال طب اسلامی خیلی جواب میده

شما خودتون رفتید؟

منم ۱۰ماهه اقدام کردم الان رفتم پیش دکتر سنتی خوب هست به نظرتون؟

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
شما خودتون رفتید؟ منم ۱۰ماهه اقدام کردم الان رفتم پیش دکتر سنتی خوب هست به نظرتون؟

من به خاطر نازایی نرفتم مشکلم چیز دیگه ای بود...

بله رفتم خیلی بهترشدم ولی ادامه ندادم...چون باردارشدم..باید داروهاتونو سروقت و به اندازه بخورید تا جواب بده...طب سنتی خیلی خوبه ولی طب اسلامیم خیلی جواب میده...

سرچ کن تو اینترنت درمان نازایی طب اسلامی.یا تنبلی تخمدان ایت الله تبریزیان..برات میاد

ولی مشاوره دارن تو هر استان و داروهاشون خاصه خودشون میسازن.حجامتم دارن...یه مدت که بخوری انشالله سریع باردارمیشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز