2777
2789
بيخيال بابا  مادر نشدن هم كلي مزايا توشه  منم مادر نشدم اما ناراحت كه نيستم هي ...

دو روز دیگه پیرشدی کسی نیست دست و بالتو بگیره و دورت جمع بشه...هیچ کس نیست یه لیوان آب دستت بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چه ربطی داره اونوقتم دلم میخواست...۲۵ سالمه و ۱۰ ماهه عروسی کردم از اولم بچه میخواستم ک نشد

چه خبرته بابا بذار يه ذره از زندگي لذت ببري

وقت واسه بچه داشتن زياده!اول روابط خودتونو به يه ثبات برسونيد بعد بفكر بچه باشيد

هر زن و مردي اوليل ازدواج يسري اختلافات و تفاوت سليقه و ديدگاه دارن اول بذار با هم يكي بشيد بعد!

اگه به اون ربطي ندا ه پس نگوه همه باردار شدن من نشدم

بگو دوست داشتم باردار شم نشدم هنوز

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ميگي اطرافيانم همه باردار شدن اگه هيچ كس باردار نميشد اونموقع دلت نميخواست؟؟!! اسم اين مقايسه است ...

منم الان ده ساله ازدواج کردم حتب تصورشم نمیکنی هم خودن هم همسرم چقد بچه دوست داریم بعد پنج سال که واسه ما ۵۰ سال گداشت خدا به فرشته بهم داد منم اسمشو گزاشتم هدیه .الان دخترم پنج سالشه و من نزدیک چهار ساله دوباره دلم معجزه میخواد معجزه ای از جنس ارزوهام . منم اطافم همه دوتا سه تا بچه دارن همه میگن با اولین اقدام حامله میشن ولی من الان برای بار دوم چشم انتظارم ولی نمیشه بدون هیچ مشکلی . دیشب توی یه مهمونی از رو علاقه یه پسر بچه رو بغل کردم نمیدونم چرا زد زیر گریه و اروم نشد که نشد ولی اون موقع حال منو اگه میدیدی که چقد شکستم چقد واسم سخت بود اگه قسمت باهام یار بود الان واسه سومی یا چهارمی اقدام میکردم ولی 😔بازم خدا روشکر . هیچ وقت به کسی هم حسودی نکردم و از بارداری اطرافیانم به اندازی بارداری خودم لذت بردم ولی مام دل داریم قشنگ میفهمم استارتر چی میگه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه  ام ❤ من کوردم  ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
خدا بهتون صبر بده عزیزم...چی کار کنم گاهی خیلی دلم میگیره...از ترحم اطرافیانم بدم میاد

چه ترحمي

اين تصور خودته

من ٣٣سالمه ٣ساله ازدواج كردم هنوز اقدام نكردم ترحمي هم نديدم والا

۱۰ ماه عروسی کردم...منم گاهی میگم بیخیال...ولی امروز غروب بشدت دلم گرفت😔

تازه 10 ماهه عروسی کردی؟ چخبره انقدر زود نگران بچه دار شدنی؟ من بعد هفت سال دارم بچه دار میشم اصلا هم برام مهم نبود چقدر از عروسیم گذشته بیخیال بابا

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
منم الان ده ساله ازدواج کردم حتب تصورشم نمیکنی هم خودن هم همسرم چقد بچه دوست داریم بعد پنج سال که وا ...

والا من كه اصلا دركتون نميكنم!

چه خبرته بابا بذار يه ذره از زندگي لذت ببري وقت واسه بچه داشتن زياده!اول روابط خودتونو به يه ثبات ب ...

واا عزیزم شما انگار با من دعوا داریا😁خب وقتی میبینم اطرافیانمو دلم بیشتر میخواد....من دو سال خورده ای عقد بودم تفریحاتمو کردم ...همدیگرم شناختیم...دلمون بچه میخواد

دو روز دیگه پیرشدی کسی نیست دست و بالتو بگیره و دورت جمع بشه...هیچ کس نیست یه لیوان آب دستت بده

اين دليل خوبي براي بچه دار شدن نيست

اينكه عصاي دستت بسه تو پيري!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز