2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی توجهی می کنه

11053 بازدید | 81 پست

خیلی نیازهام بهم فشار میاره نیاز به آغوش نیاز به بوسیدن نیاز به حرفهای محبت آمیز

اما هیچچچچچ

خیلی وقته فقط من لبهای اونو میبوسم ولی اون هیچ تلاشی نمی کنه

حتی وقتی ازش میپرسم چرا چی شده میگه چیزیم نیست!

من معمولا یا تنهام یا آقا سرش توی گوشیه یا خواب تشریف داره منم احتیاج دارم خب

ولی دیگه خسته شدم میخوام کل وقتمو برا خودم بذارم، درضمن شاغلم معلم هستم و یه شیف مدرسه

دیگه چه برنامه هایی بریزم و آیا تاثیری روی شوهرم و رابطمون داره؟؟؟؟

لخت بگرد تو خونه  

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سخت من الان 40 سالمه هنوز ازدواج نکردم در آرزوی ازدواج هستم برا همین این خرا اعتماد کردم 😭😭😭  چکار کنم اینقدر خرم که سرم کلاه رفت 

یکی بهم شماره یه خانم خانی چابهار  رو داد برای سر کتاب خیلی تعریف کرد ازش گفت آدم خوبیه زنگ زدم بهش گفت 50 تومن واریز کن 50 واریز کردم بعد که زنگ زدم گفت خودم خبرت میکنم الان چند روز گذشته خبری نیست که نیست 50 تومنم رفت رو هوا گفت به حساب خانم آرزو عباسی نظری واریز کن  کسی این خانم را نمیشناسه؟09013303381

روی رابطه ی عاطفی تون  بیشتر کار کنید

عزیزم چقد کار کنم؟؟؟؟ چقد بار این رابطه رو دوش من باشه؟

چقد من برم سمتش؟ چقد من برا این رابطه از خود گذشتگی کنم آخه؟؟؟؟

اونم نباید یه تکونی به خودش بده ؟؟؟؟

ولش کن درست بشو نیستن من ک خودمو با نی نیم سرگرم کردم فردا ک بزرگ بشه هم تکیه گاهمه هم آغوشمه هم مامانشو میبوسه اصلا ب عشق خودش زندم ک و ن ل ق ش وهر

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...