2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی توجهی می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 11084 بازدید | 81 پست

خخخ گل گفتی هرقدر بری طرفش هم تو روحیه خودت تاثیر منفی داره هم اون دور برمیداره مث خودش رفتار کن ولی کارا خونه انجام بده غذاتو درست کن که بهونه ای براابحث نداشته باشه باهات

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقد کار کنم؟؟؟؟ چقد بار این رابطه رو دوش من باشه؟ چقد من برم سمتش؟ چقد من برا این رابطه از خو ...

من درباره  رابطه صحبت نمیکنم

درباره  فضای عاطفی بین تون صحبت میکنم

فضای عاطفی  یعنی ؛  محبت ب قاعده و اندازه   ،  سرزنش نکردن ،  با احترام صحبت کردن  ،  بال و پر همدیگه  رو نبستن  و ....  البته این حالت ، در زندگی مشترک  باید متقابل باشه !  قطعا با حرف زدن   بدور  از هرگونه  تنش  و حتی دور از فضای خونه  ،  خیلی می تونه  مشکلات تونو  حل کنه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عزیزم چقد کار کنم؟؟؟؟ چقد بار این رابطه رو دوش من باشه؟ چقد من برم سمتش؟ چقد من برا این رابطه از خو ...

مشكلت اينجاست از خود گذشتگي ميكني

وقتي براي خودت ارزش قائل ميستي انتظار نداشته باش ديگران ارزش صائل شن

اول خودت رو در نظر بگير هميشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
منم ۳۵ سالمه بختم بستس 😐

چله ایه حق شناس را بردار و بخون ان شاالله گره بختت باز میشه..و توکل ب خدا کن ان شاالله خوشبخت بشی 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیگه هیچ حسی ندارم امروز صبحم دعوامون شد الانم رفته ماموریت تا فردا از صبح تا حالا باهاش حرف نزدم ...

تو اول مطمئن شو کسی بینتون نیس مطمئن شو شوهرت با کسی نیس

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان
من درباره  رابطه صحبت نمیکنم درباره  فضای عاطفی بین تون صحبت میکنم فضای عاطفی  یعنی ...

عزیزم من همه ی این مواردو رعایت می کنم

نه اهل غر زدنم نه اهل گیر دادن فقط دوس دارم آخر شب شوهرم توی خونه باشه کنارم باشه

اهل سرزنش کردن هم نیستم خیلی هم احترامشو دارم ولی انگار نه انگار

سرد مزاجن دیگه 

و شوهر سردمزاج مصیبت 

کسی که گرم بدون لوندیم میاد سراغت 

بهتر رو خودتون کار کنید یکم میلتون کم بشه 

شوهر دوست من این قد دیگه یخ بود این طلاق گرفت دوباره می خواست ازدواج کنه سه ماه با طرف صیغه بود بعد عقد کرد که مطمئن بشه طرف گرم و سرد نیست 

مرد میره صیغه میکنه اما تو دین راهی واسه زنی که شوهرش سرد مزاجی داره نذاشتن 

همه هم طلاق نمی تونن بگیرن که 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

همینطور که خانم ها به محبت و بغل کردن و بوسه نیاز دارن 

آقایون هم نیازهایی دارن که در صورت اهمیت ندادن شما به مرور باعث سردی ایشون میشه

به اقتدار شوهرتون در منزل احترام بزارید

طوری باهاش برخورد کنید که احساس کنه خیلی خیلی از اون راضی هستید مثلا بابت کوچکترین کاریش ازش صمیمانه قدردانی کنید مردها تشنه مهم شمرده شدن هستن

طوری برخورد کنید که احساس غرور کنه بعدش رام شما میشه

میدونم الان که ناراضی هستید سخته اما ایشون هم نیاز دارن واقعا به شما و احساس خوبی که میتونید بهش القا کنید نیاز دارن