2821
2789
عنوان

کهنه شور

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 44 پست
میشه عکسشو ببینم؟من نمیدونم بخرم یا نه،آخه گفتم اگر قرار باشع مثل ماشین لباس شویی کارنکنه و باید توش ...

من تمام اتومانتشو خریدم ۲ تومن ، ولی باید حتما به ابه لوله کشی وصل بشه 

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تمام اتومانتشو خریدم ۲ تومن ، ولی باید حتما به ابه لوله کشی وصل بشه 

آهان پس تمام اتوماتشم هست،مثل لباس شویی عمل میکنه دیگه؟خیلی تمیز میشوره؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
منم باید بفکر خرید کهنه شور باشم.....یه عکس ازش میزاری؟

هنوز وسایلمو نیاوردن ک عکس بزارم ولی موندم  چ طوری کار می‌کنه  باید ب لوله وصل کنم یا نه؟؟

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
چه مارکی دارید شما خشکنم هست؟شستشو باهاش راحته؟مثل ماشین لباس شویی میشوره آب میکشه خشک میکنه یکسره ی ...

Easywashساده فقط میشوره یک لیتری هروقت لباس بچه ها کثیف بشه میزارم تو حموم میشورم جازیادی نمیگیره

Easywashساده فقط میشوره یک لیتری هروقت لباس بچه ها کثیف بشه میزارم تو حموم میشورم جازیادی نمیگیره

ازونا ک ساده هستن،خب میشه بگی کارکردن باهاش سخت نیست؟ازاین نظر که باید بندازی آب بریزی بشوره بعد ابشو تخلیه کنی آب بریزی اب بکشه بعد دربیاری بزازی خشک بشه؟درسته؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

۱۳۵۶عزیز شما مارکشو اینارو بزن تو گوگل شاید توضیح داده درموردش بعد از فروشندشم میتونی بپرسی

آخه هرکدومشون انگار یجوری هستن

ازونا ک ساده هستن،خب میشه بگی کارکردن باهاش سخت نیست؟ازاین نظر که باید بندازی آب بریزی بشوره بعد ابش ...

اره از همیناس.واسه من که خیلی راحت چون خودم ماشین لباسشوی داشتم باید میزاشتم لباس زیاد بشه بشورم ولی این ن دوتا لباسم باشه میندازم میشورم