2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کهنه شور حتما لازمه باید خرید رو سیسمونی؟!و اینکه شما از پوشک مای بیبی اینا استفاده نمیکنین که رفتی ...

چه ربطی داره ،لباس بچه توش میندازن،همه چی توش میشه انداخت.فقط اسمش کهنه شوره

میشه عکسشو ببینم؟من نمیدونم بخرم یا نه،آخه گفتم اگر قرار باشع مثل ماشین لباس شویی کارنکنه و باید توش اب بریزی و خالی کنی به درد نمیخوره آدم خسته میشه چه مارکی و چند خریدی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
هم میشه به لوله وصل کنی هم میشه خودت توش آب بندازی با سطل

آخه الان ک فک میکنم میبینم اگ ب لوله آب وصل بشه من جا ندارم آخه😟

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
کهنه شور حتما لازمه باید خرید رو سیسمونی؟!و اینکه شما از پوشک مای بیبی اینا استفاده نمیکنین که رفتی ...

نه دیگ تو خونه ک همیشه از مای بیبی استفاده نمیکنیم تو این گرونی بعدشم لباسم ک میشه شست

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

اسمش کهنه شوره 😳😳😳😳

برای شستنه لباسای بچس ، مینی واش

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
ایناهم‌مثل لباسشویی .ولی کارش خیلی بهتر.لباسها رو خیلی خیلی تمیز میشور من خودم دارم 

چه مارکی دارید شما خشکنم هست؟شستشو باهاش راحته؟مثل ماشین لباس شویی میشوره آب میکشه خشک میکنه یکسره یا باید برا آبکشی هی دربیاریم وبزایم توش  واینا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز