2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث من البته بعضی جاها حرصمو درمیاره مثلا سره سیسمونی خریدن 

محل نذار بیشتر میسوزه🤣

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
بله خیلی عین خواهرم هستند اختلاف سنی مون کمه 

چطوری انقد اختلاف سنی تون کمه؟🤔🤔

خدایا من میدونم با کمک تو سال بعد دانشگاه دولتی رشته مورد علاقه م قبول میشم...من میدونم تا سال بعد داداشمو خوب خوب میکنی...آره من میدونم من مطمئنم.میشه برام صلوات بفرستی مهربون😗😗
برا من تازه از مسافرت برگشته بااینک منم یروزشو پیشش بودم و شوهرمم بهش زنگ میزد خبر میگرفت باز انتظار ...

اوه من هرچی گفت بیاید باهامون بعد ی روز برگردید قبول نکردم دیشبم تماس تصویری گرفت بانوهشون حرف بزنه بااینکه حرف نمیزدم جلو دورببنم نبودم گفت نازنین منتظریم ی روز بیاید دلمون برای نوه تنگ شده 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
برا من تازه از مسافرت برگشته بااینک منم یروزشو پیشش بودم و شوهرمم بهش زنگ میزد خبر میگرفت باز انتظار ...

مادرشوهرمن حالا حالا نمیان کم کم ۲۰روز میمونن

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
نمیشه ک میره وسیله میخره مثلا لباس من میگم خب چرا میگیری میگه ذوق دارم میگم بهش خب من گفتم فلان رنگ ...

مریضه😆پس

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
همسر دوم پدرشوهرم هستند و فقط نه سال از من بزرگترن 

چه جالب😍

خدایا من میدونم با کمک تو سال بعد دانشگاه دولتی رشته مورد علاقه م قبول میشم...من میدونم تا سال بعد داداشمو خوب خوب میکنی...آره من میدونم من مطمئنم.میشه برام صلوات بفرستی مهربون😗😗
مریضه😆پس

بشوهرم میگم میگه خب استفاده نکن میدیمش بکس دیگه میگم سره اینم‌ بعدا جنگه که چرا لباسارو نمیپوشونی بهش؟رفته تشک و بالش و پتو نوزادی خریده زرد اونم ساتن من متنفرم از رنگش بهش گفته بودم میخوام همه چی قرمز سفید باشه باز کاره خودشو کرده