2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا راحتی خودم نه خوشم میاد آنچنان که لو سش کنم 

نه بدم میاد قدری که بهش بی احترامی کنم 

⁦(;;;・_・)⁩

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

بچه‌ها مادر شوهر خوب یعنی چی؟فک کنم حس خوبی داره از مادر هم بهتر میشه😶

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

به عنوان مادر همسرمبرام مهمه چون مامان خودمو خیییلییی دوس دارم وبرام مهمه پس درک میکنم شوهرم به مامانش اهمیت بده 

قبلناهم گفتم نه جادو گر شهر ازه نه فرشته مهربون ،یکی به نعل یکی به میخ متوسطه سرشبه کارخودشه و سرم به کارخودمه شاید ماهی یبار تلفنی حرف بزنیم چون اوناشهرستانن

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار
ن ازش بدم میاد ب هزار و یک دلیل االانم خداروشکر یه هفتس رفته مسافرت ن اون ب من زنگ میزنه ن من ب اون ...

چ جالب عین من .اما من ازش بدم نمیاد فقط وقتی نظر الکی میده حرصم میگیره .منم رفته سفر دارم نفس میکشم

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

اولها دوسش نداشتم .خیلی ناراحتم میکرد .بعد از 5سال یه دفعه عوض شد .کلا یه آدم دیگه شد.الان دوسش دارم

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
چ جالب عین من .اما من ازش بدم نمیاد فقط وقتی نظر الکی میده حرصم میگیره .منم رفته سفر دارم نفس میکشم

برا من تازه از مسافرت برگشته بااینک منم یروزشو پیشش بودم و شوهرمم بهش زنگ میزد خبر میگرفت باز انتظار داشت من بهش زنگ بزنم