2777
2789
بشوهرم میگم میگه خب استفاده نکن میدیمش بکس دیگه میگم سره اینم‌ بعدا جنگه که چرا لباسارو نمیپوشونی به ...

همشون همینن میخان حرف حرف خودشون باشه من دک هرچی میگه میگم باشه ولی کارخودمو میکنم نمیشه باهاشون درافتاد ابروتو میبرن

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشوهرم میگم میگه خب استفاده نکن میدیمش بکس دیگه میگم سره اینم‌ بعدا جنگه که چرا لباسارو نمیپوشونی به ...

والا مادرشوهر خوبی که برات سیسمونی میخره.قدرشو بدون.مادرشوهر من تا حالا ی کادوی کوچیکم بهم نداده.اصلا آدم حسابم نمیکنه😄

خدایا من میدونم با کمک تو سال بعد دانشگاه دولتی رشته مورد علاقه م قبول میشم...من میدونم تا سال بعد داداشمو خوب خوب میکنی...آره من میدونم من مطمئنم.میشه برام صلوات بفرستی مهربون😗😗
ارع بابا نزدیکیم هیچ بجز اونا کسی رو هم ندارم هروزم اونجام چون خونه تنهام شوهرم شبا دیر میاد

وای میدونم سخته  ولی من نرفتم کل بارداری بیشتروقتا روتنهابودم ولی هیچ جوره قبول نکردم اخه برادرشوهرمجرد دارم اصلاخونشون راحت نبودم ونیستم الانم چون از اول زیاد نرفتم مدام غرمیزنن ولی من برام مهم نیست همش میگن فلانی خونه نزدیک گرفت برای بچش ک نوهشون روببینن هر روز خونه همن .منظورشون به منه ک دبوار به دیواریم فقط ورودی مون جداست

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
همشون همینن میخان حرف حرف خودشون باشه من دک هرچی میگه میگم باشه ولی کارخودمو میکنم نمیشه باهاشون درا ...

اومدم کس دیگه رو مثال میزنم میگم فلانی با عروسش دعواش شده سره سیسمونی چون عروسش میخواد باسلیقه خودش بگیره میگه خب مادربزرگشه ذوق داره میگم عروسه بچه اولشه اون ذوق نداره؟میگه بزرگتره باید احترام بذاره بعد من اتیش میگیرم حالا خوبه بچه من نوه چهارمشه

والا مادرشوهر خوبی که برات سیسمونی میخره.قدرشو بدون.مادرشوهر من تا حالا ی کادوی کوچیکم بهم نداده.اصل ...

اون اونجوری شمارو ادم حساب نمیکنه اینم اینجوری ک نظرمو میدونه اما کاره خودشو میکنه بعدم بخاطر من نمیکنه بخاطر پسرش میکنه ک بهش فشار نیاد وسایلایه گرون بخره خودش میره لباس اینو اونو میگیره یا از حراجی میگیره

وای میدونم سخته  ولی من نرفتم کل بارداری بیشتروقتا روتنهابودم ولی هیچ جوره قبول نکردم اخه برادر ...

منم دارم کم کم رابطمو کمتر میکنم از قدیم گفتن دوری و دوستی ولش کن بابا 

اومدم کس دیگه رو مثال میزنم میگم فلانی با عروسش دعواش شده سره سیسمونی چون عروسش میخواد باسلیقه خودش ...

خدایی ناشکری.مادرشوهرم برای من وهمسرم هیچی نمیخره مطمئنم برای بچه م هم نمیخرن.ولی واسه دخترا و دامادا تا دلت بخواد.بعد میگه بمیرم برای دخترام.هیچی نمیگیرم براشون.فقط چندتا کادوشون جلو خودم بوده😀

خدایا من میدونم با کمک تو سال بعد دانشگاه دولتی رشته مورد علاقه م قبول میشم...من میدونم تا سال بعد داداشمو خوب خوب میکنی...آره من میدونم من مطمئنم.میشه برام صلوات بفرستی مهربون😗😗
اون اونجوری شمارو ادم حساب نمیکنه اینم اینجوری ک نظرمو میدونه اما کاره خودشو میکنه بعدم بخاطر من نمی ...

عزیززززم

منم دارم کم کم رابطمو کمتر میکنم از قدیم گفتن دوری و دوستی ولش کن بابا 

اره از الان شروع کن بچت بیاد خیلی سختر میشه خصوصا اگه اصل نظر دادن ودخالت باشن ورفت وامد زیادمن ده روز نیوندن خونمون چون مرتب ما میرفتیم مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم میایم خونتون امشب نوه مون دوست داره ما بیایم خوشحال میشه مهمون بیاد خونش .

من🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نتونستم جلوشوهرم نیشم رو ببندم گفتم کی نوه منظورشون ب اینن فسقلی ۷ماهست؟؟

خدایی ناشکری.مادرشوهرم برای من وهمسرم هیچی نمیخره مطمئنم برای بچه م هم نمیخرن.ولی واسه دخترا و داماد ...

اخه دختر ک نداره پسر اولشم کلا زنو بچه رو برداشته رفته سه ساله خبری نیس دومین پسره ب حرف زنشه زنشم خون بجیگرش کرده حالا جز این پسرش کسیو نداره یجوری میخواد عقده اونارم سر من خالی کنه خداییشم من تاخالا از گل نازکتر نگفتم بهش اما خانم سر اینک من از جاریم پرسیدم نوزادو چجوری حموم میبری یادم بده ناراحت شده ک مگه من مردم خودم میبرم منم گفتم ن زحمتت میشه خونه ماهم پله داره شما بخاطر حموم بچه این همه پله رو نیا سختته

اره از الان شروع کن بچت بیاد خیلی سختر میشه خصوصا اگه اصل نظر دادن ودخالت باشن ورفت وامد زیادمن ده ر ...

خوب کردی یجوری رفتار میکنن انگار عالم دهرن حق همه چی دارن اما ما حق زندگی خودمونم نداریم اسایش ما مهم نیست

خوب کردی یجوری رفتار میکنن انگار عالم دهرن حق همه چی دارن اما ما حق زندگی خودمونم نداریم اسایش ما مه ...

تادلت بخوار مال من رو اعصابن .ازین حرصم میگیره ب ظاهر گیکن دوست داریم همیشه بیاید ولی وقتی درهفته بشه سه بار میشینه میگه فلانی رومیشناسی انگارخونه زندگی ندارن الکی اجاره میدن اوناکه همش خونه مادرشوهرشن 

ی بار ک گفت گفتم راست میگی اتفاقا عروسش اصلا ازین وضعیت راضی نیست ولی مادرشوهرش اصرار داره از ی طرفم انگار پیش شماگفته عروسم مدام خونه ماست وخسته شدم.گفتم تابدونه میدونم خودشم همین روال روداره

بلهه مهربونه و خوش قلب 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍