2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟؟🤨🤔

169 بازدید | 17 پست

بامردی ک شغلش ازاده ویه روزکارداره ویه ماه بیکارچیکارکنم؟؟توخونه موندنش داره میره رواعصابم ک ب دعوامونم ختم میشه😞😞وقتی ام مادرم میادخونمون مثل خاله زنکا توخونه میشینه وبیرون نمیره‌..من ومادرمم حتماحرفای مادرودختری داریم ک نمیشینه جلواون زد..خسته شدم دیگ😞😞

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

خوبه همسرت حوصلش میگیره شوهر منو ببندی نمیمونه خونه اصلا 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه همسرت حوصلش میگیره شوهر منو ببندی نمیمونه خونه اصلا 

اونم یه جابندنمیشه جاییه ک میریم بعضی اوقات میشینه توخونه بیرون رفتنی ام نیست

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
پس از کجا میارین بخورین؟

دیگ اونجوری ام بیکارنیست..یکم اغراق کردم😁

اونم یه جابندنمیشه جاییه ک میریم بعضی اوقات میشینه توخونه بیرون رفتنی ام نیست

ای بابا خدا صبرتون بده باهاش صحبت کن حدااقل شغل دوم دست و پا کنه

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

اشکال نداره عزیزم خداروشکر کن وقتای بیکاریش خونه س و رفیق باز و اهل خوشگذرانی نیس، باهم خوش باشید

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
ای بابا خدا صبرتون بده باهاش صحبت کن حدااقل شغل دوم دست و پا کنه

سرمایه ازکجابیاریم؟😞

پس باید سخت نگیری دیگه باید بسازی گلم هر کسی تو زندگیش یه غصه داره دیگه چی بگم 

اشکال نداره عزیزم خداروشکر کن وقتای بیکاریش خونه س و رفیق باز و اهل خوشگذرانی نیس، باهم خوش باشید

ازهمه لحاظ خوبه ها..خیلی خانواده دوسته..فقط این مورداعصابموخوردکرده..امروزم دعوامون شدالان رفته خوابیده😏😏

شوهر من هم اگه سرکار نباشه حتما خونه س منم خداروشکر میکنم که خوشگذرون نیس

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
پس باید سخت نگیری دیگه باید بسازی گلم هر کسی تو زندگیش یه غصه داره دیگه چی بگم 

دارم همین کارومیکنم عزیزم..😔😔

ازهمه لحاظ خوبه ها..خیلی خانواده دوسته..فقط این مورداعصابموخوردکرده..امروزم دعوامون شدالان رفته خواب ...

نه بابا بیخیالی طی کن من وقتی که عصرا شوهرم میاد یا روزای تعطیل که خونه س یا در حال فیلم دیدنیم یا درحال خوردن تنقلات خونگی، دنیا دوروزه سخت نگیر

شوهر منم وقتایی که تعطیله خونس،پیش ما،و من باینش افتخار میکنم و خوشحالم،بیرون رفتنیم باهم میریم،حتی برا خرید نون،یا حتی پنیر و هر چیز دیگه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!