mamanmobiiin مدیر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 عنوان چیکارکنم؟؟🤨🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 17 پست بامردی ک شغلش ازاده ویه روزکارداره ویه ماه بیکارچیکارکنم؟؟توخونه موندنش داره میره رواعصابم ک ب دعوامونم ختم میشه😞😞وقتی ام مادرم میادخونمون مثل خاله زنکا توخونه میشینه وبیرون نمیره..من ومادرمم حتماحرفای مادرودختری داریم ک نمیشینه جلواون زد..خسته شدم دیگ😞😞 روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘 1398/08/16 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
145پگ عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 22141 دارم همین کارومیکنم عزیزم..😔😔 این کجاش غصه س اخه،بیکاری خاهر!!!!!میدونم دلت میخاد بامامانت تنها باشی،اما غصه نداره،مامانتو بگو اون روزایی که شوهرت نیس بیاد،یا خودت برو خونه مامانت وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
mamanmobiiin مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 3987 ممنونم ازهمتون🌷❤ روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘
mitra_a عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 215 خب این موضوعات مربوط به زوجین و زندگی زناشویی رو بهتره از متخصص کمک بگیریمیخوام راهنمایی کنم، اما ممکنه بیشتر آسیب بزنه چون متخصص نیسمخودم برای این مسائل مهم میرم پیش متخصص