پنجاه سالتم و حرف زدنت بلد نیستی عمرت کردی شعور یاد نگرفتی واقعا که من ۲۳سالمه و با ق ...
خانمی یه عذر خواهی بابت تمام توهین ها و تهمت هات به من بدکاری. متوجه طنز تلخ جمله نشدی حداقل قبل از نفرین و توهین چک میکردی ببینی قد و وزن خودم رو چقدر زدم. دلتون شاد و تنتون سلامت
پنجاه سالتم و حرف زدنت بلد نیستی عمرت کردی شعور یاد نگرفتی واقعا که من ۲۳سالمه و با ق ...
در ضمن ۴۰ سالمه. با وجود قد ۱۵۳ خیلی هم به خودم افتخار میکنم و اصلا خود کم بینی ندارم. قبل از اینکه یکسره توهین کنید یکم بیشتر دقیق بشید تو پستها و مفهوم جملات
تو رو خدا تو تاپیک من دعوا راه نندازید،منم که ۱۶۱ هستم دوست دارم بلند شم ولی نمیشه ،۱۹ سالمه رشد قد واسه خانما زود تموم میشه زیر ۱۷۰ کوتاه قد محسوب میشه؟قد متوسط چنده؟بعدشم همه بنده های خدان رو قد رو دختر وپسری نمیشه گیر داد به شعور وهقل آدمه نه بلندایی که لعضیاشون بی عقلن
وای ،کاش مامانمم جای تو بود،بعد بارداری ورزش کردی؟۵۶ که عالیه من فقط ۴ کیلو ازت کمترم،به نظرم لاغری
من هم قبل از بارداری منظم ورزش میکردم هم از دو ماه بعد از بارداری با پیاده روی منظم ورزش رو. دوباره شروع کردم و از ماه چهارم هم ورزشهای استقامتی رو به تدریج وارد برنامه کردم. تا الان که پسرم ۵ ساله شده هم منظم ورزش میکنم تو خونه. الان از قبل از بارداری بهترم قبلا خیلی لاغر بودم. اما فکر کنم بیشتر بشم بهم نمیاد چون قدمم هم کوتاهه.
آها ،آره باید ورزش کرد،میگم من از الان که ۱۹ هستم تا ۲۵ که بنظرم سن مناسب واسه بارداریمه قدم تغییر م ...
وقتی ورزش بشه رفتار معمول زندگیت همیشه خوش اندام و سلامت میمونی. ایشالله که هر وقت دوست داشته باشی و به صلاحت باشه خدا بهت به بچه سالم بده. ایشالله قدت هم همونی بشه که خودت دلت میخواد