2777
2789
قدت که ۶۷ وزنت هم باید همین باش.بیشتر باشه اضافه وزنه.کمتر باشه لاغری

خدا خیرت بده امیدوار شدم حالا خودم فک میکردم باید حداقل 65 بشم

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۴ تا ۶۵

خودمم تصمیم دارم تا 65 ادامه بدم

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
نه من خوبم. وزنم می‌ره بالا پهلوهام میزنه بیرون انحنای کمرم کم میشه. البته ۴۳ بودم رسوندم ۴۶. چند سا ...

۲۲ سال.من ۳۶ بودم رسوندم ۴۶😁

لطفا ی سر ب پیج هنریم بزنید colours_hyra
نه بابا.من ۱۶۴ مقدمه.۷۴وزنم.ده کیلو اضافه وزن دارم 

منم 87 بودم الان 70 هستم اگه بتونم تا 65 پیش میرم

خودم الان حس میکنم لاغرم.دوس دارم یکم پرتر شم

تجربه من میگه بهتره همینطور بمونی. من تا قبل از بارداری و ۴۳ بودم. تو بارداری رسیدم به ۵۶ و یک ساله هم برگشتم ۴۵. بارداری و زایمان ساختار بدن رو تغییر میده. من چند تا از شلوار جین های جذبم دیگه هیچوقت اندازم نشد.

تجربه من میگه بهتره همینطور بمونی. من تا قبل از بارداری و ۴۳ بودم. تو بارداری رسیدم به ۵۶ و یک ساله ...

اشکال نداره کلا تپل پسندم😂

لطفا ی سر ب پیج هنریم بزنید colours_hyra
مدال طلا میرسه به شما و ایشون. جاری ۱۵۵ مایه خجالته واقعا    

کار عار نکردیم که مایه خجالت باشه 

خاک بر سر آدمای بیشعور که بقیه رو بخاطر چیزی که انتخابی نبوده مسخره میکنن و مایه خجالت میدونن 

😳

مسخره گر سخت کیفر می‌شود امیدوارم تومث اون دختره که گفت دکتر گفته کمر دردت و مشکل کلیت بخاطر قدته نشی😐😂

ای جانم خیلی جوانی هنوز. من دو برابر شما تقریبا سن دارم با یه پسر ۵ ساله.

پنجاه سالتم و حرف زدنت بلد نیستی عمرت کردی شعور یاد نگرفتی واقعا که 

من ۲۳سالمه و با قانون جذب و ورزش حتما قدمو بلند میکنم ولی تو عمرا اون مشکل درونیت حل نمیشه خود کم بینی داری که بخاطر قد بقیه مایه خجالت میبینی 

بازم متاسفم