2777
2789
عنوان

کارای جالب و خوب تو خونه

225 بازدید | 10 پست

چه کارایی انجام میدید  تو خونه که بنظرتوون خیلی خوبه بیاید بگید که از همدیگه یاد بگیریم مثلا من همون موقع که ظرفی کثیف بشه میشورم اینجوری هیچوقت تو سینک ظرف جمع نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قانون توخونمونه هرکی هرچی رو برداشت موظف بزاره سرجاش از پدرمم خودم میارم میدم دستش کارش تموم شد میزارم سرجاش حتی مهمون ناخونده هم بیاد خونمون شلوغ نیست البته خونمون سادس اشرافی نیست براهمون خیلی تو دید

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

من هر بار ظرف كثيف ميشه سريع ميندازمش تو ماشين تا وسوسه نشم بشورمش و همه با هم جمع بشن 😁 

تو خونه تا يكم شلوغ ميشه سريع جم ميكنم 

اخر شبا ميزارم سينكو اشپزخونه را تميز ميكنم صبح حس خوبي بهم ميده 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من قبل خواب 

یکساعتی لباس وظرف وگازتمیزمی کنم دیگه فردافقط ناهاردارم سرویس وحموم بعدخودم تندتندباپودرواب میشورم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم