2777
2789
عه چقد خوب ناهار صبحانه چی من صبحانه کم و بیش میخورم ناهار میوه شامم یه چیز سبک

میوه ات فقط یه نوع باشه مثلا یا فقط پرتغال بخور یا فقط سیب یا....

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برنج خیلی مفیده حتمادباید بخوره روزی چن قاشقو ...میوه هم قند داره در روز دوتا بیشتر نباید بخور ...

کلا برنج حذف کردم گفتم شاید چاق کنه ولی مامانم میگفت روزی ده تا قاشق بخور

عزیزم برنج خیلی مفیده حتمادباید بخوره روزی چن قاشقو ...میوه هم قند داره در روز دوتا بیشتر نباید بخور ...

منظور از میوه یعنی یه واحد یدونه میوه 

برنج هم من وعده شام میخورم ولی زودتر مثلا ساعت ۷نهااایت ۸ ما شاممونو میخوریم

این روشی ک جواب گرفتم رو به اسی هم گفتم☺

حذف ناهارم از دکتری شنیدم و دیدم ک چندنفر اطرافیانم با حذف ناهار لاغرتر شدن منم شروع کردم و جواب گرفتم

کلا برنج حذف کردم گفتم شاید چاق کنه ولی مامانم میگفت روزی ده تا قاشق بخور

اها من کنار رزیم مولتی ویتامین و اهن میخورم چون ممکنه با رژیم یکسری ویتامینای بدن کم بشن و ریزش مو و پوست خراب بشه برای همین حتما مولتی ویتامین و اهن اگه کم داری بخور 

عه چقد خوب ناهار صبحانه چی من صبحانه کم و بیش میخورم ناهار میوه شامم یه چیز سبک

من چندبار رژیم گرفتم ی نصیحت خواهرانه ازمن گوش کن هیچ وعده غذایتو حذف نکن بامیوه وسالاد هیچ کسی نتونسته رژیم موفقی بگیره شاید کم بکنی ولی زود برمیگرده من خودم هرنوعشو بگی گرفتم ولی باز گشت داشته همه چی بخور ولی کم بخور وعده هاتو زیاد کن مثلا۵وعده داشته باش ولی کم شیرینی جاتو کلاحذف کن برنج اصلا حذف نکن که ریزش مومیگیره دیگه هم بندنمیشه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من چندبار رژیم گرفتم ی نصیحت خواهرانه ازمن گوش کن هیچ وعده غذایتو حذف نکن بامیوه وسالاد هیچ کسی نتون ...

برنج رو هفته ای سه روز ۵ قاشق میخورم . خوبه؟

اون روزایی ک برنج نمیخورم سینه مرغ میخورم 

درکناررژیمت حتما قرصای ویتامین بخور مخصوصن مولتی ویتامین صبح به صبح بعدصبحانت بخورموادقندی ونشاسته ای روکه حذف کنی خودت میفهمی چقدکمکت میکنه غذاهاتوبخارپزکن فقط روغن زیتون یاکنجد استفاده کن غذای سرخ شده اصلا نخور

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین