2777
2789

همیشه تاپیک خیانت ومیخوندم و فکر نمیکردم روزی به خودمم خیانت بشه دوستان تورو خدا بیاین نمیتونم بخوابم. قضیه از اونجا شروع شد که چندوقتی بود به شوهرم شک داشم تا اینکه از بچه های تو نی نی سایت شنیدم نرم افزار ضبط تماس نصب کنم دیروز این کارو کردم وقتی امروز شوهرم از سرکار اومد گفت باید بره دوش بگیره و فردا برای کاری بره شهر دیگه منم از فرصت استفاده کردم گوششی برداشم تماسارو گوش کردم تا اینکه یه شماره نا اشنا دیدم که ازش پرسید برنامه شهر فلان چنده اونم گفت از هجده سال دارم به بالا و مبلغش و اینچیزارو پرسید که ساعتی چند یه لحظه تا شنیدم سرم گیج رفتو افتادم از شوکی که بهم وارد شده بود نمیتونسم چشام باز منم فقط صدای زنه میومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر گریه کردم تا شوهرم اومد نتونسم خودمو عادی نشون بدم و زدم زیر گریه که من چی برات کم گذاشم و این حرفااا اونم گفت اول بگو ببینم چیشده بعد گریه کن خلاصه گفتم بهش اونم زد زیر همه چی وقتیی صداهارو واسش گذاشتم گوشی ازم گرفت حذف کرد

انقدر گریه کردم تا شوهرم اومد نتونسم خودمو عادی نشون بدم و زدم زیر گریه که من چی برات کم گذاشم و این ...

اه خاك تو سرت كاش ميفرستادي برا خودت صداشو😬😬

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

وقتی گفتم تو گوشیم ذخیره اون صدارو دارم گفت واسه دوسم گرفتم چند وقته پیش زنش نبودا منم گفتم مگه خودش نمیتونسه که تو بگیری گفتم همین الان به دوستت زنگ بزن تا ببینم راسته یانه گفت نمیشه الان ساعا دوازده شب مامانش برده بیمارسنان گفتم طرف مامانش بیمارستان بعد به فکر این کاراست