2821
2789
عنوان

میکرونیدلینگ ☺

404 بازدید | 26 پست

سلام. کسی هست که اینجا میکرونیدلینگ انجام داده باشه؟

راضی بودین یا نه، چه قد اثر داره؟

و هزینه ش رو هم بگین.

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت ۲۱روز دیگه بیا ترمیم اونم۱۰۰میشه بعد دیگه تا۱سال دارمش به گفته ی خودش

ببخشید فکر کنم اشتباه شده☺

اونی که شما میگین برا ابروئه

اینی که من دربارش پرسیدم مال صورته

من الان ۳روزه انجام دادم فعلا چربش کردم..فردا میخوام صورتمو کامل بشورم  اخیییییش😂💙 خوب شده خ ...

ممنونم گلم💖

ببخشید فکر کنم اشتباه شده☺ اونی که شما میگین برا ابروئه اینی که من دربارش پرسیدم مال صورته

مشکل پوستت چیه؟. لک. جای جوش. کک ومک؟ 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
جای جوش، منافذ باز پوست

خواهر من انجام داد حقیقتامن تاثیری ندیدم ولی خودش میگفت خوب بود🤔

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
من انجام دادم. چندین بار. دیروزم باز انجام دادم الان صورتم زخمه

عزیزم اگه امکان داره میشه بگین مشکل پوست شما چی بود؟ 

من 3 بار انجام دادم و جای جوشام خیلی بهتر از اولش شده.میخوام دوباره این کارو انجام بدم.دکتر بم گفت 5 ماه پشت سر هم بیایی کامل جای جوشت میره ولی من وقفه انداختم.یک سالی میشه نرفتم

در انتظار گودو
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز