2821
2789
عنوان

میکرونیدلینگ ☺

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 26 پست
خواهر من انجام داد حقیقتامن تاثیری ندیدم ولی خودش میگفت خوب بود🤔

ممنونم گلم

اخه قبلا یه نفر تو همین سایت گفته بود انجام داد و ۹۰ درصد جای جوش و لک هاش رفتن

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من 3 بار انجام دادم و جای جوشام خیلی بهتر از اولش شده.میخوام دوباره این کارو انجام بدم.دکتر بم گفت 5 ...

ممنونم گلم

هزینه ش چه قد شد؟

و پیش چه دکتری رفتی

ببین دکترای پوست اکثرااا کلاهبرداری میکنن. من بعد پنج سال یه دکتر پیدا کردم که محققه و بهم گفته بعد ۳ ماه پوستتو میکنم مثل روز اول و اینو با ایمان کامل بهم گفته. من نتیجه بگیرم حتما میام اینجا به همه میگم و به همه معرفیش میکنم. البته همین الانم ازش مطمئنم.

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍
ببین دکترای پوست اکثرااا کلاهبرداری میکنن. من بعد پنج سال یه دکتر پیدا کردم که محققه و بهم گفته بعد ...

ممنونم عزیزم

چه شهری هستی؟

اگه میشه اسم و ادرس دکتره رو هم بگو🤗💖

من تهرانم.

اسمش دکتر ابوالفضل منتظریه. کلی کتاب تالیف کرده راجع پوست.هر جلسه که میرم کلی رو پوستم کار میکنه. حتی برای درمان ترک پوستی هم روش ابداع کرده

من تهرانم. اسمش دکتر ابوالفضل منتظریه. کلی کتاب تالیف کرده راجع پوست.هر جلسه که میرم کلی رو پوستم ک ...

هزینه هر جلسه چه قد میشه؟

و اینکه فقط میکرو انجام میده رو پوستت؟ 

هزینه هر جلسه چه قد میشه؟ و اینکه فقط میکرو انجام میده رو پوستت؟ 

نه متفاوته مثلا این دفعه پی آرپی کرده با میکرونیدلینگ بعدم ۷ تا ویتامین رو با هیدرودرمی وارد پوستم کرد. گفت هر دفعه با توجه به تغیبرات پوستت روشمو عوض میکنم.

من شاید این ماه انجام بدم

اگر اهواز هستم کسی. بنظر من خانم دکتر اورکی واقعا کارشون عالیه. واقعا بی نظیر و خوش اخلاق هستند. من انجام دادن همون یک جلسه روزنه های پوستم و لک ها عالی شدن. @tanasa.clinic پیجشونه