2777
2789
عنوان

کمکککککک🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 44 پست
نه عزیزم قرمز شده روش یکمم درده

ن چیزی نیس من دختر عمم بینیش شکست سه تای حالت اولش شده بود کج و کوله کبووود ن ضرب دیده احتمالن من خودمم خاهر زادم با کله زد تو بینیم تا یه هفته درد میکرد رفتم دکتر گفت هیچی نشده

ن چیزی نیس من دختر عمم بینیش شکست سه تای حالت اولش شده بود کج و کوله کبووود ن ضرب دیده احتمالن من خو ...

وای خدا خندم گرفت بینیمم درده

یعنی عمل نکردی؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ چیزی میشد اللن از درد میمردی

آها تو رو خدا دعا کن چیزی نباشه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
بگو مامان یه نفر تو سایت تشخیص داده من باید دماغم عمل کنم ببین چی میگه؟خواهشا باسانسور بگو بهم😁

داره ماساژش میده میگه چیزی نیست از دست من خوردی چیزیت نمیشه😄

ن نشکسته بود اصلا

پس فقط شکستگی عمل داره درسته؟

ورم نکنه چی کار کنم

بله عزیزم در این مورد بله 

نه این نشکسته اما درده

خوب میشه منم تا چند روز درد داشتم ولی خی ضربه خورده دیه بابا ادم یه سوزن میره توی دستش تا چند وقت در ...

باشه عزیزم میترسم خب دردم دارم

خوب میشه منم تا چند روز درد داشتم ولی خی ضربه خورده دیه بابا ادم یه سوزن میره توی دستش تا چند وقت در ...

سرمم درد گرفت