2777
2789
عنوان

نامزدم..‌

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 26 پست
خیال شوهرتو راحت کن که فقط اون مهمه برات  اینجوری خدانکرده بعدها بهت بدبین میشه اذیت میشی

خیلی بهش گفدم قسم خوردم ولی انگار ن انگار باز حرف خودشو میزنه

دُردُونه قَلبَم💋

صحبت یه عمر زندگیه 

راحت بگو اگه نمیتونی باورم کنی به نظره من ادامه ندیم چون اینجوری بعدها برات میشه عذاب برید سره خونه زندگیتون .راحت نگذر .بگو من به خودم باور دارم بارها قسم خوردم برات اما نمیتونم ببینم کسی که از همه بهم نزدیکتره این تهمت و بزنه بهم .یکم  اینجوری حرف بزن اما محکم تا حساب کار بیاد دستش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بار ک پسر خالم اومد خونمون نامزدمم بود از بس پوست انگشتاشو کنده بود تمام خون شده بود انگشتاش

🙄🙄🙄🙄🙄🙄

ببخشید اما مطمئنی سالمه!!!

نگران شدم برات 

اینجوری خدانکرده مثله ادمایی که جنون داره

🙄🙄🙄🙄🙄🙄 ببخشید اما مطمئنی سالمه!!! نگران شدم برات  اینجوری خدانکرده مثله ادمایی که جنون ...

نمیدونم بیشتر بخاطر خودش نگرانم داره اذیت میکنه خودشو

دُردُونه قَلبَم💋
نمیدونم بیشتر بخاطر خودش نگرانم داره اذیت میکنه خودشو

بیشتر نگران خودت باش

من تو نامزدی با شوهرم بحثم شد سره دخترداییش  یهو دیدم گوشی و زد خورد کرد رفتم گوشیشو جمع کردم ارومش کردم بعد اون باز یه بار محکم زد رو پام که اشکم دراومد باز نادیده گرفتم تا وقتی اومدیم سره زندگی فهمیدم که چه حماقتی کردم 

شوهرم خیلی خیلی زودجوشه.تا بخای اروم مثله پسر بچه ۴-۵ ساله اماعصبانی بشه به قصد کشت میزنه انقدر که دوبار تا مرگ رفتم بخدا.الانم نگران باش وقتی به خودش رحم نکنه بعدن به تو هم رحم نمیکنه حتما پیش روان پزشک ببرش

بیشتر نگران خودت باش من تو نامزدی با شوهرم بحثم شد سره دخترداییش  یهو دیدم گوشی و زد خورد کرد ...

جدی اخه چجوری بهش بگم بریم پیش روان پزشک

دُردُونه قَلبَم💋
جدی اخه چجوری بهش بگم بریم پیش روان پزشک

اولش باهاش حرف بزن منطقی بگو باورم کن من فقط چشمام تو رو میبینه ...هرجور که خودت میتونی بفهمونی اگه دیدی باز حساسیت نشون میده بگو من هرکاری کردم نمیشه بهتره بریم مشاوره .مشاوره ام برید خدانکرده مشکلی داشته باشه خودش میگه بهت ببرش روان پزشک