2777
2789
عنوان

نامزدم..‌

324 بازدید | 26 پست

به پسر خالم خیلی حساسه با اینکه من اصلا هیچ حسی بهش ندارم ولی هی راجبش حرف میزنه و میگه تو بهش یه حسی داری این قضیه داره دیوونم میکنه میترسم آخرش باعث نابودی زندگیم بشه

دُردُونه قَلبَم💋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بحثو عوض کن  

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

عزیزم به شوهرت بگو دیگه من نمیتونم چشم ملت و بدوزم که نگاه نکنن.مهم اینه من و تو باهمیم و من زن توام حالا اون چه نگاه کنه چه نکنه .بگو من یه نگاه تورو به همه مردای دنیا نمیدم این که پسرخالمه☺😋😋

وقتی میبینیش سعی کن با نامزدت هی حرف بزنی و بهش بفهمونی  اون واست مهم نیس و بینتون هیچی نیس&nbs ...

ب من میگه توام بهش نگاه میکنی😑😑

دُردُونه قَلبَم💋
عزیزم به شوهرت بگو دیگه من نمیتونم چشم ملت و بدوزم که نگاه نکنن.مهم اینه من و تو باهمیم و من زن توام ...

چن سری به خاطر این موضوع دعوا کردیم خیلی بد دیگه دارم نگران میشم😢

دُردُونه قَلبَم💋
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز