2777
2789
عنوان

چلومرغ

105 بازدید | 3 پست

خانومای کدبانو طرز تهیه یه چلومرغ لذیذ که طعمش رستورانی باشه رو بهم بگید لطفا حس میکنم دستور خودم خیلی خوشمزه نمیشه .لطفا بهم بگید اگه نکته ی خاصی داره.شب مهمون دارم باتشکر 

مرغ و اول بزار یخش باز شه بعد حساااااااابی بزار سرخشه این رو اون روش 

پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و زردچوبه  و کمی هویج و (فلفل دلمه _ساقه کرفس*دلبخواهیه)بریز یکم تفت بده بعد رب و اضافه کن  و تفت بده حسابی و بعد آب بربز توش و مرغارو اضافه کن بزار بپزه آخر کار میتونی یکم آب لیمو اضافه کنی و نمکشو چک کنی 

مرغو توی پیاز سرخ شده و روغن زیاد سرخ کن بعد ادویه بزن بعد رب و آبلیمو و آب   دو لیوان کافیه گلاب  میتونی یه ذره پودر هل هم بریزی اضافه کن درشو بزار تا به روغن بیوفته  در آخرم زغفرون آب گرفته کمی بریز و بعد بیست دیقه خاموش کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جوری که من درستش میکنم اول با زغفرون و پیاز فراووون و کمی زردچوبه بدون سرخ کردن میریزم تو اب ابپز شه بعدش تو روغن سرخش میکنم و ابی ک ازش بجا مونده رو میزارم سس شه و رب گوجه هم سرخ میکنم اضاف سس میکنمش و موقع سرو میریزمش کنار مرغا... بنظرم خوشمزه میشه

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷