2777
2789
عنوان

چلومرغ

106 بازدید | 3 پست

خانومای کدبانو طرز تهیه یه چلومرغ لذیذ که طعمش رستورانی باشه رو بهم بگید لطفا حس میکنم دستور خودم خیلی خوشمزه نمیشه .لطفا بهم بگید اگه نکته ی خاصی داره.شب مهمون دارم باتشکر 

مرغ و اول بزار یخش باز شه بعد حساااااااابی بزار سرخشه این رو اون روش 

پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و زردچوبه  و کمی هویج و (فلفل دلمه _ساقه کرفس*دلبخواهیه)بریز یکم تفت بده بعد رب و اضافه کن  و تفت بده حسابی و بعد آب بربز توش و مرغارو اضافه کن بزار بپزه آخر کار میتونی یکم آب لیمو اضافه کنی و نمکشو چک کنی 

مرغو توی پیاز سرخ شده و روغن زیاد سرخ کن بعد ادویه بزن بعد رب و آبلیمو و آب   دو لیوان کافیه گلاب  میتونی یه ذره پودر هل هم بریزی اضافه کن درشو بزار تا به روغن بیوفته  در آخرم زغفرون آب گرفته کمی بریز و بعد بیست دیقه خاموش کن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام جوری که من درستش میکنم اول با زغفرون و پیاز فراووون و کمی زردچوبه بدون سرخ کردن میریزم تو اب ابپز شه بعدش تو روغن سرخش میکنم و ابی ک ازش بجا مونده رو میزارم سس شه و رب گوجه هم سرخ میکنم اضاف سس میکنمش و موقع سرو میریزمش کنار مرغا... بنظرم خوشمزه میشه

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز