tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 عنوان هماتوم 172 بازدید | 10 پست سلام خانوما کیا تو بارداریشون هماتوم داشتن؟من تو هفته دهمم که ۴روز پیش یدفه خونریزی کردم و تسخیص هماتوم ۱۲میلی رو دادن ،بعدم شیاف و استراحت مطلق برام تجویز کرد،همون روز خونریزیم بند اومد بعد تبدیل شد به لک قهوه ای 1398/08/15 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موش۸۸ عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 749 منم داشتم ۳۰میلی بود مال من نزدیکی نکن استراحت مطلق به پهلو بخواب زیادم دستشویی نرو مال من حل شد شکر خدا هفته ششم خونریزی شدیدی کردم
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 من هماتوم داشتم ولی اصلا لک بینی نداشتم فقط درد پریودی شدید داشتم استراحت کردم تا هفته ی ۱۴ کامل جذب شد خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 منم داشتم ۳۰میلی بود مال من نزدیکی نکن استراحت مطلق به پهلو بخواب زیادم دستشویی نرو مال من حل شد شکر ... خداروشکر ،خیلی آب میخورم زیاد دسشویی میرم یه چیزای ریز دون دون قهوه ای تو ادارام هست فک کنم هماتومن،البته منم استراحت مطلقم فقط واس دسشویی پا میشم
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 من هماتوم داشتم ولی اصلا لک بینی نداشتم فقط درد پریودی شدید داشتم استراحت کردم تا هفته ی ۱۴ کامل جذب ... عه خوبه پس الکی استرس ندم به خودم،منم رفتم سونو گفت جنین سالمه همه چیش خوب بود فقط این هماتوم لعنتی کنار ساک بود ایشالا رفع بشه مال منم😔
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7896 عه خوبه پس الکی استرس ندم به خودم،منم رفتم سونو گفت جنین سالمه همه چیش خوب بود فقط این هماتوم لعنتی ... فقط و فقط استراحت ،اصلا هم استرس نداشته باش ان شالله که رفع میشه منم پارسال مثل تو می ترسیدم الان پسرم داره موهامو می کشه کچلم کرده خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 فقط و فقط استراحت ،اصلا هم استرس نداشته باش ان شالله که رفع میشه منم پارسال مثل تو می ترسیدم الان پس ... اخی عزیزم خدا حفظش کنه😘
مــرووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2981 منم داشتم از همون اول بارداری هفته 5 لکه داشتم و چندبارم خونریزی. ولی خداروشکر با شیاف و استراحت و نزدیکی نکردن تا هفته 12رفع شد
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 منم داشتم از همون اول بارداری هفته 5 لکه داشتم و چندبارم خونریزی. ولی خداروشکر با شیاف و استراحت و ن ... چه خوب یکم اروم شدم با حرفاتون،اخه بیمارستان ترسوندم،ولی دکتر خودم زنگ زدم بهش گفت نگران نباش فقط استراحت کن
مــرووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2981 چه خوب یکم اروم شدم با حرفاتون،اخه بیمارستان ترسوندم،ولی دکتر خودم زنگ زدم بهش گفت نگران نباش فقط اس ... منم بیمارستان بهم گفت امیدی نداشته باش سقط میشه با این خونریزی و لکه ولی خداروشکر خدا خواست و موندن. شمام نگران نباشید فقط زیاااده زیاد استراحت کنید
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 منم بیمارستان بهم گفت امیدی نداشته باش سقط میشه با این خونریزی و لکه ولی خداروشکر خدا خواست و موندن. ... باش عزیزم حتما 😘❤️