2777
2789
عنوان

تو رو خدا منو از نگرانی دربیارید

204 بازدید | 18 پست

سلام امروز یه خانومی میگفت اشعه گوشی به جنین آسیب میزنه میگفت دوستم بچش به دنیا اومده گوشت اضافت روصورتش دکتر گفته به خاطر گوشیه خواهشن اطلاعات دارید بگید من مبمیرم از نگرانی خدایی نکرده پسرم طوریش نشه اخه من تو ۷ماه زیاد تو گوشی بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا که میخوابی گوشیت رو بزار رو حالت پرواز .والا منم تو دوتا حاملگی همش گوشی دستم بود شکر خدا چیزی نشده دلتو بد نکن.بعضی بچها نواقص مادرزادی دارن 

❤💗💟❤💗💟❤💗💟❤💗💟❤💗💟💗❤💗فقط خواستم با عکس پروفایلم ست شه😛

بله عزیزم مضره دور از جون شما و تمامی خانمها باردار سایت من حتی چند نمونه سقط هم بر اثر این استفاده از موبایل شنیدم و دیدم . برای آدم سالم استفاده اش ضرر داره دیگه شما که شرایطت حساس تره سعی کن استفاده تو در حد ضرورت کنی . ان شاالله برای بچه ات اتفاقی نمیافته اما از این به بعد رعایت کن مهربانم

شبا که میخوابی گوشیت رو بزار رو حالت پرواز .والا منم تو دوتا حاملگی همش گوشی دستم بود شکر خدا چیزی ن ...

خدا رو شکر ایشالله نی نی ماهم سالم بیاد ما هم راحت شیم