2789
طلاق گرفتی مگه؟ نمیتونم بگم ناراخت نباش چون ما زنیم و همه مثل هم نسبت به کسی که یه روزی همسرمون بود ...

همین کارو کردم، میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فدات بشم عزیزم راستی به خودت میرسی؟ زیاد منظورمه  خودتو خوشگل کن هر مجلسی میری بهترین لباس رو ...

اره خیلی ب خودم میرسم همیشه لباسای شیک ومرتب میپوشم ناخنام چن ساله کاشته کلا خیلی ب خودم اهمیت میدم اهل آرایشم .تو فامیل همسرم معروف بودم ب خوش سلیقگی .

خواهش میکنم عزیزم من خودم درد کشیده ام و شاید یه روزی شرایطم از استارتر هم بدتر بوده واقعا همه چیزمو ...

عزیزه دلم انشالله بهترینها برات رقم بخوره و هرروز قوی تر از دیروز بشی . 😘😘😘😘😘😘

اون بازنده که بردیش ... منم 
خواهش میکنم عزیزم من خودم درد کشیده ام و شاید یه روزی شرایطم از استارتر هم بدتر بوده واقعا همه چیزمو ...

منم خیلی زجر کشیدم ۶سال فقط تهمت زد بهم کتک خوردم فحش شنیدم ازهمه چیزمحرومم کرد روحمو آزار داد هیچ جا نمبتونستم برم .درکم نمیکرد شب تا صب گریه میکردم براش مهم نبود تودلم موند ی شاخه گل بگیره برام.انقدر حسرت خوردم توزندگیم انقدر روحمو آزار داد جلو همه خوردم کرد له شدم قشنگ روزی هزار بار مردم و زنده شدم.بلاهایی سرم اومد ک هرجا رفتم مشاوره گفتن چجوری تحمل کردی.اخرشم خیانت کرد.منی ک بخاطر مشکل اون توزندگی قناعت میکردم ک درمان بشه ک پدرشدنو حس کنه ولی اون ب همه چیز فکر میکرد جز من .ب این ک وقتی بچه یکیو بغل میکرد ازدور بهش نگاه میکردمو اشک میریختم .امااخرش اون بمن گف لیاقت نداری مادربشی.😢😢انقدر صورتمو باسیلی سرخ کردم ک از درونم نابود شدم 

منم خیلی زجر کشیدم ۶سال فقط تهمت زد بهم کتک خوردم فحش شنیدم ازهمه چیزمحرومم کرد روحمو آزار داد هیچ ج ...

آخی عزیز دلم درکت میکنم اما تو روزگار خیلی بهت بد کرده تو در حق خودت بد نکن لطفا خودت رو دوست داشته باش روا نیست خودت هم خودت رو اذیت کنی هر وقت خواست حالت بد شه این موضوع رو یادت بنداز 

آفرین بهت خیلی خوبه که به خودت می‌رسی عززیزم

مردم خیلی به ظاهر دقت می‌کنن حقیقتا تو هم بالاخره نباید تنها بمونی علاوه بر ظاهر اخلاق و رفتار و منشت هم خوب باشه عالی میشه من خودم الان مثل همیشه با همه حال و احوال دارم واقعا طوری برخورد میکنم که اصلا طلاقم به چشم نیاد تازه هنوزم جدا نشدم اما اماده م 

موفق باشی عزیزم ⁦❤️⁩ این کارا رو انجام بده تو اجتماع هم باش کار شاخی نمی‌خواد کنی تو اجتماع 

من اهل نماز و اینا هستم زیاد مذهبی هم نیستم اما واجبات رپ انجام میدم و نماز جمعه میرم اکه اهل نماز هستی نماز جمعه برو خیلی عواقب خوب داره اونجا همه آدم های خوب هستن موقعیت خوبی که بسا اونجا برات پیش بیاد 

خخخ عزیزم تمام حرفام به موقعیت خوب ختم شد چرا چونکه واقعا ما خانوما ی ازدواج خوب می‌تونه تمام سختی هامون رو از یاد ببره  خصوصا اگه جدا شده باشیم اما اگه در جا بزنیم متاسفانه همش غرق گذشته میشیم فک میکنیم طلاقمون اشتباه بوده اصلا حس بدی به دنبال داره اما اکه موقعیت و ازدواج موفقی پیش بیاد واقعا سختی های گذشته یادمون می‌ره  

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
منم خیلی تلاش کردم هی بهم تهمت زد هی فحش داد حتی مامانمو زد جلو همه لهم میکرد آزارام میداد داداشم جو ...

عزیزم همون بهتر که طلاق گرفتی! مردی که به خانواده ی آدم توهین میکنه و حتی خیلی خیلی بدتر دست روشون بلند می کنه مرد نیست! بذار بره گورشو گم کنه از زندگیت!

تو هم خدا رو شکر کن که نجات پیدا کردی

این روزا ناراحتی طبیعیه ولی چند ماه بعد میبینی بهترین تصمیمو گرفتی!