آخی عزیز دلم درکت میکنم اما تو روزگار خیلی بهت بد کرده تو در حق خودت بد نکن لطفا خودت رو دوست داشته باش روا نیست خودت هم خودت رو اذیت کنی هر وقت خواست حالت بد شه این موضوع رو یادت بنداز
آفرین بهت خیلی خوبه که به خودت میرسی عززیزم
مردم خیلی به ظاهر دقت میکنن حقیقتا تو هم بالاخره نباید تنها بمونی علاوه بر ظاهر اخلاق و رفتار و منشت هم خوب باشه عالی میشه من خودم الان مثل همیشه با همه حال و احوال دارم واقعا طوری برخورد میکنم که اصلا طلاقم به چشم نیاد تازه هنوزم جدا نشدم اما اماده م
موفق باشی عزیزم ❤️ این کارا رو انجام بده تو اجتماع هم باش کار شاخی نمیخواد کنی تو اجتماع
من اهل نماز و اینا هستم زیاد مذهبی هم نیستم اما واجبات رپ انجام میدم و نماز جمعه میرم اکه اهل نماز هستی نماز جمعه برو خیلی عواقب خوب داره اونجا همه آدم های خوب هستن موقعیت خوبی که بسا اونجا برات پیش بیاد
خخخ عزیزم تمام حرفام به موقعیت خوب ختم شد چرا چونکه واقعا ما خانوما ی ازدواج خوب میتونه تمام سختی هامون رو از یاد ببره خصوصا اگه جدا شده باشیم اما اگه در جا بزنیم متاسفانه همش غرق گذشته میشیم فک میکنیم طلاقمون اشتباه بوده اصلا حس بدی به دنبال داره اما اکه موقعیت و ازدواج موفقی پیش بیاد واقعا سختی های گذشته یادمون میره