2789
خواهش میکنم عزیزم حرف منو یادت باشه تو باید گریه کنی غصه بخوری حسرت بکشی باید این دوران بگذره طلاق م ...

دقیقا خیلی تلاش کردم گذشت کردم.قربونت برم ک انقدر مهربونی باحرفات ب ادم آرامش میدی .از خدا میخام که بهترینارو برات رقم بزنه زندگیت پراز ارامش باشه

دقیقا خیلی تلاش کردم گذشت کردم.قربونت برم ک انقدر مهربونی باحرفات ب ادم آرامش میدی .از خدا میخام که ...

فدات بشم عزیزم راستی به خودت میرسی؟ زیاد منظورمه 

خودتو خوشگل کن هر مجلسی میری بهترین لباس رو بپوش آرایش هم حتما بکن موهاتو مدل بزن لاک فراموش نشه اگر اهل نمازی لاک بزن اگر نه کاشت ناخن کن 

راستی کلی شاد رفتار کن حتی بدترین حال رو هم که داری با سیلی  صورتت رو سرخ کن با همه حال و احوال کن تو دلشون جا میشی 

بعد این کارها خواستگار خوب واست میاد شوهرت دق می‌کنه از من به تو نصیحت عزیزم مردم عفلشون به زیبایی و تیپ و حالیه که دارن میبینن نه ازدواج و گذشته حلال و شرعی 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همسرم حالام نمیخوادم اولش باورم نشد ک اونه اینطور هولم داده ولی باید حضمش کرد

خودتو خوشگل کن هر مجلسی میری بهترین لباس رو بپوش آرایش هم حتما بکن موهاتو مدل بزن لاک فراموش نشه اگر اهل نمازی لاک بزن اگر نه کاشت ناخن کن 

راستی کلی شاد رفتار کن حتی بدترین حال رو هم که داری با سیلی  صورتت رو سرخ کن با همه حال و احوال کن تو دلشون جا میشی 

بعد این کارها خواستگار خوب واست میاد شوهرت دق می‌کنه از من به تو نصیحت عزیزم مردم عفلشون به زیبایی و تیپ و حالیه که دارن میبینن نه ازدواج و گذشته حلال و شرعی 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من خیلی تلاش کردم دو سه ساله اما انگار فایده نداره     میگه نمیخوامت  خیلی داغونم&n ...

کارتون به دادگاه کشیده؟؟

اگه میگه نمیخوامت و واقعا جدی میگه پس دیگه هیچ 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
کارتون به دادگاه کشیده؟؟ اگه میگه نمیخوامت و واقعا جدی میگه پس دیگه هیچ 

یکی دو سال پیش اون رفته بود دادخواست داده بود و احضاریه اومد 

الان نه هنوز 

با اینکه اینهمه دوسش دارم و بفکرشم و برا زندگی تلاش میکنم میگه حتی یک روزم کنارت احساس خوشبختی نکردم 

یکی دو سال پیش اون رفته بود دادخواست داده بود و احضاریه اومد  الان نه هنوز  با اینکه این ...

آخی چرا خب 

عزیزم احضاریه اومد اون دوسال پیش بعدش چی شد؟

الان با هم زندگی میکنید دیگه دادگاهی نیستید؟

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
آخی چرا خب  عزیزم احضاریه اومد اون دوسال پیش بعدش چی شد؟ الان با هم زندگی میکنید دیگه دادگ ...

اینقدر خانوادم رو فرستادم پیشش و داییم التماسش کرد تا گذاشت برگردم   

شماره خودمو که اصلا جواب نمیداد با شماره کسی دیگه هم بهش زنگ میزدم تا میدید شماره منه جواب نمیداد

همون خانواده شمارخ هر کسو که داشت جواب نمیداد ،بیچاره ها بخاطر من میرفتن هر جا کخ بود پیداش میکردن ...

الان پنج شش روزه بهم گفته نمیخوامت و میخوام برم جدا زندگی کنم تو هم اگه ناراحتی برو جدا شو 

سه شبه که خونه نمیاد ....

موندم چیکار کنم  

اینقدر خانوادم رو فرستادم پیشش و داییم التماسش کرد تا گذاشت برگردم     شماره خودمو که اص ...

آخی عزیز دلم تو چندین ماه پیش من هستی منم مثل تو بودم چند نفر از خودمون و خونواده ش رو واسطه کردم اما اون هی گفت نه فایده نداره و فلان یه شب واقعا دیگه خسته شدم اینقدر به همه زنگ زدم خونواده ش بازیم میدادن روزی یه برنامه پیاده میکردن رو سرم و من انجام میدادم  دیگه خسته شدم به همه شون  زنگ زدم خواهش التماس تصمیم گرفتم دیگه قوی بشم خییییلی سخت بود پل رو دلت بذاری اما من واقعا تصمیم گرفتم بهش پیام دادم و گفتم برای همیشه نمیخوامت دیگه 

عزیز دلم تو هم همین کار و بکن اولش سخته اما وقتی قوی میشی غرورت احیا میشه تازه میفهمی فقط وابسته بودی نه عشق و دوست داشتن مگه آدم می‌تونه شکننده خودشو دوست داشته باشه من از اون تصمیمم۱۰ماهه میگذره خواهر عزیزم وقتی این تاپیک رو ترک کردی حرفای من یادت نره قوی شو بقول فیلم یوسف پیامبر تو اسماعیلت رو قربانی کن اگه پرودگار صلاحت رو در زندگی با اون بدونه بهت برش می‌گردونه در غیر این صورت شک نکن حکمت خدا بالاتر همه چیز هست.

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
آخی عزیز دلم تو چندین ماه پیش من هستی منم مثل تو بودم چند نفر از خودمون و خونواده ش رو واسطه کردم ام ...

خیلس تلاش کردم خیلی ، اما فایده نداره دیگه 

من خیلی میترسم از آیندم بعد از طلاق ...

شما خیلی حرفای قشنگ میزنی مهربون

خیلس تلاش کردم خیلی ، اما فایده نداره دیگه  من خیلی میترسم از آیندم بعد از طلاق ... شما خیلی ...

من خودم دقیقا همین درد ها رو کشیدم و هنوزم جدا نشدم برای همینه که درکت میکنم نفسم از جای بلند گرم نمیشه منو تو تو یه شرایط بودیم آخه الآنم هستم هنوز منتها خودم به خودم کمک کردم 

عزیزم حالا که تلاش کردی دیگه اگه راهی نیست واقعا کنار بکش به نفعته از هر لحاظ یا می‌ره و برنمی‌گرده یا برمیگرده 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏