2789

منم خیلی تلاش کردم هی بهم تهمت زد هی فحش داد حتی مامانمو زد جلو همه لهم میکرد آزارام میداد داداشم جوون مرگ شد همش ب اون فحش میداد.اجازه میداده بقیه بهم بی احترامی کنن.خواسته های من مهم نبود خیلی خودخواه بود حرف حرف خودش بود.تواین مدتم ک تصمیم گرفتیم برای طلاق هیچکدوم ازخونوادش حتی ی پیام ندادن بهم ددصورتیکه کوچیکترین بی احترامی نکردم.تعریف نمیکنم ازخودم اما بااین سنم خیلی چیزارو ازمن یاد گرفتن.خونه زندگیم جهازم تو کل طابفشون تک بود.همش دعوتی میگرفتم چ سفره ای پهن میکردم باکلی دسرو پیش غذا و تزیینات و و و اخرم دلمو میشکستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره عزیزم .ولی خونوادم تهرانن .ماهم ۶سال فقط دعوا دلشتیم حتی ماه ب ماه قهربودیم ولی وقتی صیغه طلاقو ...

آره عزیزم درکت میکنم اما یه اشتباه رو نباید پررنگ کرد صرف اینکه یه زمانی باید طی بشه طبیعیه حال الانت حرف من رو یادت بمونه عزیزم تو باید این روزا رو بگذرونی گریه کنی سوگ بعد طلاق رو داشته باشی و‌بگذرونی تا به آرامش برسی 

منم قطعا بعد طلاق مثل تو میشم این روال یه آدم عادی هست در غیر اینصورت انسان طبیعی نیست 

راستی عزیزم یک ساعت که آفتاب بتابد خاطره ی شب بارانی از یاد می‌رود امیدوارم متوجه منظورم شده باشی دوستم 

دوست نادیده ام دوستت دارم و امیدوارم آفتاب زندگیت بتابه و شب های بارانی ت رو فراموش کنی 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
متولد۷۴  سال ۹۳ عقدکردیم ۹۶عروسی ی سالم دوست بودیم

تازه ۲۴ ای باز هم موقعیت ازدواج برات به وجود میاد این دفعه عاقلانه انتخاب کن که دوباره پشیمونی به بار نیاره معمدلا از دوستی آدم احساسی تصمیم میگیره خواستگاری بهتره 

بعد مامان منم از بابام طلاق گرفته جوون بوده من ۱۱ سالم بود با اینکه احساس میکردم بابامو زیاد دوست نداره ولی شب تا صبح به سقف خیره بود الان میفهمم که از استرس طلاق بوده 

ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!
آره عزیزم درکت میکنم اما یه اشتباه رو نباید پررنگ کرد صرف اینکه یه زمانی باید طی بشه طبیعیه حال الان ...

مرسی عزیزدلم یک دنیا ممنون.منم ناراحتم ولی احساس میکنم اونجوری ک باید و شاید ناراحت باشم نیستم یعنی همیشه فکر میکردم خودمو میکشم بعد طلاق .شایرم بخاطر ابنه ک تموم تلاشمو کردم و وجدانم راحته.امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد عزیزم 

اره خب تازس ولی میترسم ک فراموش نشه البته فراموش ک نمیشه ولی بنظرم نباید ادامه دار بشه.دلم برا خونم تنگ میشه 😢جهازی ک با ذوق خریدم رفت گوشه انبار.خیلی ادم احساسی هستم اصلا نمیدونم روهوام یا زمین.همه چیز برام گنگ و مبهمه

مرسی عزیزدلم یک دنیا ممنون.منم ناراحتم ولی احساس میکنم اونجوری ک باید و شاید ناراحت باشم نیستم یعنی ...

خواهش میکنم عزیزم حرف منو یادت باشه تو باید گریه کنی غصه بخوری حسرت بکشی باید این دوران بگذره طلاق مثل یه عمل جراحی هست که باید عمل کنی راه آخره یه سختی داره اون عمل درد میکشی اما بعدش دیگه خلاص میشی 

و اگر دختر قوی باشی هیچوقت جای اون عمل نمی‌مونه یعنی ممکنه بمونه اما تو هیچوقت حسش نمیکنی آنقدر برات بی تفاوت میشه اما اگه هی یه کش به خودت وصل کنی و بری به گذشته جای اون عمل رو همیشه حس می‌کنی 

تو هم مثل خودمی زیاد تلاش کردی بیا بغلم 

پس وجدانت رو راحت کردی من سر خدای عزیزم ⁦❤️⁩ منت میذارم میگم طلاقم رو با توکل به تو پذیرفتم ...

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من همسرمو دوست دارم     ولی خیلی تو زندگی محدودم و خوشبخت نیستم باهاش  اونم میگه که ...

اگه کار به. داذگاه اینا نکشیده 

نکشونش به اونجا عزیزم ⁦❤️⁩

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏