2789
شما چرا؟عقدی؟

نه عروسی البته فعلا جدا نشدیم درخواست هم ندادیم اما کارمون تمومه فقط هر دو اقدامی نکردبم‌هنوز 

مشکلات زیاد متاسفانه 

با وجود تمام بدی هاش من راضی به طلاق نبودم اوایل خیلی تلاش کردم برگردیم به زندگی اما در برابر تمام تلاش های من قدمی برنداشت منم دیگه کنارش گذاشتم با وجود اینکه دلم رضا به جدایی نبود اما الان توکل به خدا کردم  

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حالم خیلی بده دلم برا خونم تنگ شده.نمیتونم حالمو توصیف کنم خیلی داغونم دیشب رفتم وسط جنگل فقط داد زد ...

جنگل ؟!

شمالی 

آخی عزیزم یه جورایی درکت میکنم منم اوایل به طلاق راضی نمی‌شدم با وجود اینکه هنوز جدا نشدیم اما دیگه تموم شده میبینمش جز زنان جدا شده خودمو به حساب میارم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
نه عروسی البته فعلا جدا نشدیم درخواست هم ندادیم اما کارمون تمومه فقط هر دو اقدامی نکردبم‌هنوز  ...

ان شاءالله هرچی ک خیره پیش بیاد.اگ راهی هست ک جدانشین .جدایی سخته ک واقعا

جنگل ؟! شمالی  آخی عزیزم یه جورایی درکت میکنم منم اوایل به طلاق راضی نمی‌شدم با وجود اینکه هن ...

اره عزیزم .ولی خونوادم تهرانن .ماهم ۶سال فقط دعوا دلشتیم حتی ماه ب ماه قهربودیم ولی وقتی صیغه طلاقو میخونن دلت کنده میشه ی حس بدیه

اره عزیزم .ولی خونوادم تهرانن .ماهم ۶سال فقط دعوا دلشتیم حتی ماه ب ماه قهربودیم ولی وقتی صیغه طلاقو ...

نع عزیزم شما کار درست رو‌ کردی    منتهی عادت داشتی بهش  

مث اینکه محل سکونتت رو‌ عوض مردی معلومه شبای اول لیقراری

مرد بد دهن عصبی بیخ ریش ننش باشه بهتر 

ان شاءالله هرچی ک خیره پیش بیاد.اگ راهی هست ک جدانشین .جدایی سخته ک واقعا

من تمام تلاش هامو کردم برای آدم و زندگی که ارزش اون همه تلاش منو نداشت در برابر تلاش های من می‌دونی چکار کرد تمام قدم های که برداشتم رو ساقط کرد 

من همممممه تلاش کردم اما اون حتی یه بار هم پیام نداد چه ارزشی داره دیگه 

می‌دونی من آدمی هستم وقتی  برای یه چیزی خیلی تلاش میکنم اول اما اگه زیادی کش پیدا کنه و  دیگه لذت بدست آوردنش زو ندارم همسرمم اوایل خیلی بی قرارش بودم گریه التماس واسطه کردن این و اون اما همسرم تهدید کرده بود که برگرده سرش رو میبرم حالا که رفته قهر برگرده میکشمش میدونست من خیلی وابسته م 

اما پروردگار بهم عنایت کرد و یه شب تصمیم گرفتم کنارش بدارم از خدا کمک خواستم که تصمیممو عهدمو نشکنم از اون زمان تا بحال ۱۰ماه میگذره و من دیگه سراغی ازش نمی‌گیرم

خداروشکر آنقدر محکم شدم چون خیلی تلاش کردم و اون لیاقتش رو نداشت منم دیگه وجدانم راحته چون همه کار کردم و نشد در واقع فهمیدم خدا چرا کمکم کرد نشد چون میدونستم اگر برگردم حتی من رو بکشه یا خودش رو در هر صورت بدترین آینده رو من پیدا میکردم 

ناگفته نماند ۴ماه اول و تلاش کردم اما ارزششو نداشت بعدها به حکمت خدا پی بردم 

الان هم واقعا دیگه با اطمینان منتظر طلاقم  

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏