2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اجازه استارتر گل و عزیز

دوستان بعد از نماز ظهرم میشه خوند دعارو

لطفا تاپیکو بخونید

بیاید کنار هم چله ی جدید رو شروع کنیم از ۲۱ آبان انشالله چیزی ب تکمیل لیست نمونده .پیشاپیش حاجتروا انشالله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3308774/چله-ایه-ی-۲۹-سوره-مومنون-برای-خانه-دار-شدن-خیییلی-مجرب-بیاین-دوستان

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
خداییش داری شوخی میکنی یا واقعاتاپیک زدی اینجوری جواب بدی خب تاپیک میزنی فقط  اکیپت که نمیادهمه ...

شووخي ميكنههه 

تاپيك كلا فان هستش عزيزم 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

شما به بزرگی خودت ببخش من نمیدونستم شما گنگتون بالاست  همون صفه اولم بیشتر نخوندم و وقتم و هدر ...

كار بسيار پسنديده اي كردي از اين ب بعد بازم اسم منو و نهالو ديدي اول تاپيك

دكمه برگشت و بسلامتتت🖐🏻🙂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

شووخي ميكنههه  تاپيك كلا فان هستش عزيزم

ببخشیدکه من ریپ کردم نازی جون فک کر م جدی گفتن ناراحت شدم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
ببخشیدکه من ریپ کردم نازی جون فک کر م جدی گفتن ناراحت شدم

نه بابا اين چه حرفيه خواهش ميكنم گلم❤️

فكر كنم شوخي ميكنه ولي چون تعصب داره روي گلزار اينجوري برداشت شده لحنش😁

من خوندنشو نشنیدم اما هر وقت تو فیلمی جایی میبینم داره حرف میزنه این سوال برام پیش میاد که با این صد ...

😂منم همیشه همینو میگم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
نهال جون یه تاپیک برام بزنید بابچه ها بلکه آزادم کنن با گوشی مامانم اومدم😑😑این بود کاربریم khanomg ...

تو خصوصی بهشون میگم❤❤

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
صدای خروس میده چقدم جدیدن چاق شده

کلا تر خورده بهش😬😂