2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
خودافز

اودافظی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
نه😂😂۴۰ سال کوچیکترم از پروفم😬😬❤

😂😂😂

زنده و‌سلامت باشی عزیزم😍

خیلی دوست داشتنی هستی 😘

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂😂 زنده و‌سلامت باشی عزیزم😍 خیلی دوست داشتنی هستی 😘

قوربوت برم عسیسمم😍😍❤

توام خیلی دلنشینی و مهربونی❤

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
بعد این دیگ هرکی از جاش پاشه خواننده میشه ببین کی گفتم😂

چرا حس میکنم شما هارلی کویینی

همون که رفت از سایت

🙄😐

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
چرا حس میکنم شما هارلی کویینی همون که رفت از سایت 🙄😐

من😳😳😳خدایی؟؟؟

نه این فکرو نکن من نیسدم اون😬😬😬

هااااای😎😎😎 فقط منو توایم؟    بقیه کوجان؟چه لوسن اینموقع میگیرن میخوابن

های بیبی😬😬❤الان داشتم میگفتم پیدات میشه

نه بقیه تاپیک نازین😂😂

توچرا اینجایی پ؟بیابریم همونجا

من همه جا هسدم 😂😂باوچه

اونکه خوبه محمدرضا فروتن رو ندیدی؟؟؟؟واااای یعنی مسخره ستااااااا انگار داره فیلم بازی میکنه.دیکلمه م ...

😀😀😀😀😀خیلی خیلی مسخره س، از فروتن از وقتی تو مانکن بازی کرده متنفر شدم، با اون صدای نحسش خوانندگی هم میکنه خیر سرش

عايا ما شمارو مجبور كرديم اينجا باشين؟ بسلااامت🖐🏻😁

شما به بزرگی خودت ببخش من نمیدونستم شما گنگتون بالاست 

همون صفه اولم بیشتر نخوندم و وقتم و هدر ندادم 

دوست عزیز تبادل نظر کن ولی لطفا نظرت و بهم تحمیل نکن چون من بیماری ای دارم ک‌ کشش اعصاب خوردی ندارم یوقت یه چیزی میگم ب دلت میگیره .....با تشکر
به کسی ربطی نداره کیو دوست داریم😑😑 ما اگه داریم اینشکل باهم حرف میزنیم چون یه اکیپ هستیم و اتف ...

خداییش داری شوخی میکنی یا واقعاتاپیک زدی اینجوری جواب بدی خب تاپیک میزنی فقط  اکیپت که نمیادهمه میان فانم هست راحترنظرمیذارن ماهم اکیپ داریم توتل گروه زدیم راحتریم کس دیگه هم نمیاددرهرصورت هرجورراحتی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...