2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
اما سالنش که پربود ومردمم حسابی خوشحال 😉

منظورت از مردم همون دختران😗😗😗😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
واییی نفسمممم راستی سویلم تو عروسی هست والا منو ادریانا که میخوایم ست مادر دختری بزنیم شماهم همین ک ...

اره تونظرم همینه

اخه تاریخ قحط بود؟باید از بدو‌تولد ب سویل جونم رقص یاد بدم ایشششش میذاشتین دخترم یکم پروبال بگیره بعد😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارن شوهرش ميدن منم تازه دعوت كردن

واه واه واه 

من بعد ده سال هنوزم روم نمیشه اسم شوهرمو بدون اقا بگم اونوقت اینا خاستگار هنوز نیومده قرمز میپوشن😳😳😳

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
همه رو کلی صدا کردم دیگه  چون میدونم نازنین  نزدیک خونه ماست جداگانه گفتم😉

من نکردی🚶‍♀️

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
همون دیگه ،البته خیلیا دیگه هستن چش آبی دارع ولی جذابیت اینو ندارن

😂صدا نکره شم ندارن

واه واه واه  من بعد ده سال هنوزم روم نمیشه اسم شوهرمو بدون اقا بگم اونوقت اینا خاستگار هنوز نی ...

واقعا؟؟🙄

قرمزم نپوشيدي براش؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

قرمز پوشیدی که چه غلطی بکنی😒😒

این بین منو نرگسه😎😎😎

باز کاربری عوض کرد؟

😁😁😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اره هی میبینم اعلان دارم نگا میکنم تویی لایک زدی😂😂😂

😂😂😂چیکا کنم خو نزنم فک میکنم ندیدم

اره تونظرم همینه اخه تاریخ قحط بود؟باید از بدو‌تولد ب سویل جونم رقص یاد بدم ایشششش میذاشتین دخ ...

خووووچه کنیم امیر تولدش ۳ دیه

میخوایم خاطره شه قرار گذاشتیم عقدشونم سوم دی ماه باشه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤