2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
اما سالنش که پربود ومردمم حسابی خوشحال 😉

منظورت از مردم همون دختران😗😗😗😁

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
واییی نفسمممم راستی سویلم تو عروسی هست والا منو ادریانا که میخوایم ست مادر دختری بزنیم شماهم همین ک ...

اره تونظرم همینه

اخه تاریخ قحط بود؟باید از بدو‌تولد ب سویل جونم رقص یاد بدم ایشششش میذاشتین دخترم یکم پروبال بگیره بعد😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دارن شوهرش ميدن منم تازه دعوت كردن

واه واه واه 

من بعد ده سال هنوزم روم نمیشه اسم شوهرمو بدون اقا بگم اونوقت اینا خاستگار هنوز نیومده قرمز میپوشن😳😳😳

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
همه رو کلی صدا کردم دیگه  چون میدونم نازنین  نزدیک خونه ماست جداگانه گفتم😉

من نکردی🚶‍♀️

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
همون دیگه ،البته خیلیا دیگه هستن چش آبی دارع ولی جذابیت اینو ندارن

😂صدا نکره شم ندارن

واه واه واه  من بعد ده سال هنوزم روم نمیشه اسم شوهرمو بدون اقا بگم اونوقت اینا خاستگار هنوز نی ...

واقعا؟؟🙄

قرمزم نپوشيدي براش؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

قرمز پوشیدی که چه غلطی بکنی😒😒

این بین منو نرگسه😎😎😎

باز کاربری عوض کرد؟

😁😁😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اره هی میبینم اعلان دارم نگا میکنم تویی لایک زدی😂😂😂

😂😂😂چیکا کنم خو نزنم فک میکنم ندیدم

اره تونظرم همینه اخه تاریخ قحط بود؟باید از بدو‌تولد ب سویل جونم رقص یاد بدم ایشششش میذاشتین دخ ...

خووووچه کنیم امیر تولدش ۳ دیه

میخوایم خاطره شه قرار گذاشتیم عقدشونم سوم دی ماه باشه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤