2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
برا منم فکر لباس باش😎

خواهر بخدا اینقدر سرم شلوغه نمیرسم خودت برو بازار عکس بفرست بهت بگم کدوم خوبه

راستی نهال فردا به اقا داماد بگو با فراری بیاد دنبالمون ببردمون اتلیه و ارایشگاه رزو کنیم

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
ن بمااااال😭😭😭

ببین خودت کرم داریا😒

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از بس استرس عروسی رو داری بزار زنگ بزنم به امیر ببردت بیمارستان فشارت رو بگیرن امپولی سرمی چیزی بزن ...

🥴🥴🥴ای خداا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
هیچی تودنیامثل حس خواهرداشتن نیست همیشه برقرار باشید😍

دقيقا همينطوره عزيزدلم 

ممنونم مهربون❤️❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

حالا منو سویل چی بپوشیم؟🤔🤔🤔

واییی نفسمممم راستی سویلم تو عروسی هست

والا منو ادریانا که میخوایم ست مادر دختری بزنیم شماهم همین کار رو کنید

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
دیکلمه ؟ لاقل قبل از تمسخر دیگران بر دانش خود بیافزایید  با تچکر

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عروسس خانووووومممم خوشگللللل راستی از فن پیجا کیا دعوتن؟

هیشکی😐

قرمز پوشیدی که چه غلطی بکنی😒😒

دارن شوهرش ميدن منم تازه دعوت كردن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

منم بانمکه قیافش👍👍البته آهنگاشو گوش نمیدم😂

من فقد ضربان قلبشو شنیدم😂