2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58209 بازدید | 1919 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانم های تهرانی هر کی شام نداره بیاد تاپیک من مخصوصا کارمند ها که الان رسیدن خونه نازنین خانم بدو ...

منو چرا نام نبردی؟😭

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
فقط بگم ماشالا ب سرعت تایپتون از منم سریعترین😂

😂😂😂من ترکید دستم انقد لایکیدم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
اومدم🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ من تا ميرممم تاپيك دوستمون  براي من شوهر پيدا نكنين نميخوااام (چر ...

🤔🤔برو بعد بیا برام شام درس کن

نه بابا مهره مار چیه چش ابی داره😂

همون دیگه ،البته خیلیا دیگه هستن چش آبی دارع ولی جذابیت اینو ندارن

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
این یبارو گذشت میکنم😒😒

ن بمااااال😭😭😭

@پرنسا۷۱    پری کوشی😬 @نرگسِ_او    بیا اینجا😎😎باز قرمز پوشیدم

قرمز پوشیدی که چه غلطی بکنی😒😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔