2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58209 بازدید | 1919 پست
خخخخ 😂😂😂😂😂😂اره شعری سروده بودم😂😂😂😂😂 فدات😂😂😂 فعلا صبر کن ببینیم تاریخ عروسی نها ...

قربونت برم حالا بین همه امیر مقاره😐😂

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
خیلی دنبالش نمیکنم، ولی جوگیری ازش زیاد دیدم، میگن بعضیا مهره ی مار دارن این ازوناس، همه ازش دفاع می ...

خودشو با کی اون سری مقایسه کرده بود🤔🤔😂بعد میگف این یک مقایسه نیس

من تو کانالا میبینم ک مسخرش میکنن😬😬😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا گفتی خودت خبر نداری😗😗😂

عه 

مرسي كه در جريان گذاشتي منو

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

مارم دعوت كنيد بيايم ببينيم چه خبره نهالم دعوته حالا ؟

تو خو حتما

قرار شد منو تو ساقدوش نهال شیم

شوهرم و اقای گلزار ساقدوش اقا امیر 😂😂😂😂

بهبه چه شبی بشه ۳ دی😍😍😍😍😍

واییی ولی باید از زودی با عروس دوماد بریم اتلیه عکس بگیریم باهاش

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
تو چي دوست داري؟

😎جفتشو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
حالا از حق نگذریم قیافه داره خدا درسته ک بهش استعداد نداده ولی قیافه رو داده  گر زحکمت ببندد د ...

موافقم🖐🏻
قيافش جذابه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عه  مرسي كه در جريان گذاشتي منو

خواهش میکنم بازم خواستی از این لطفا میکنم😎

تو خو حتما قرار شد منو تو ساقدوش نهال شیم شوهرم و اقای گلزار ساقدوش اقا امیر 😂😂😂😂 ...

لباسم چجوريه؟

حالا از حق نگذریم قیافه داره خدا درسته ک بهش استعداد نداده ولی قیافه رو داده  گر زحکمت ببندد د ...

اونقدری ک میگن مرد اول ایران ازنظر جذابیت نیس خدایی زشت نیس اما در اون حد زیباییم نیس

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
خودشو با کی اون سری مقایسه کرده بود🤔🤔😂بعد میگف این یک مقایسه نیس من تو کانالا میبینم ک مسخرش میک ...

کی؟؟؟  من نفمیدم، تو پستاش هس برم نیگا کنم اینستا

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
😎جفتشو

فعلا به كسي نگو راجب دو جنسه بودنت

خخخخ آفرین👍

این واسه خیلی وقت پیشه دیده بودی با شهاب تیامم درگیر شده بود😬😬😂