2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58208 بازدید | 1919 پست
نهال😁

😁😁😁

به پاي هم خمير شين

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید ولی بخاطر بی عقلی مردم ایرانه همیشه چیزای بنجول بیشتر طرفدار دارن نمونشم همین خواننده های درپ ...

دقیقااااا قیافم نداره ک دخترا اینجوری خودشونو جرمیدن واسش

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
بيشين ببينيم اخر نهالو به كي ميخوان بدن😑

بهت میگم رزو شده برا امیر چرا نمیفهمی

تاریخ عروسی هم ۳دی روز تولد اقا دوماد

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
ببخشید ولی بخاطر بی عقلی مردم ایرانه همیشه چیزای بنجول بیشتر طرفدار دارن نمونشم همین خواننده های درپ ...

😐😂انقد اینا مسخرن من کلا از ایران زده شدم هیچکدوم از اهنگای ایرانیو گوش نمیدم دوستم میخونه هی میگه اینو شنیدی اینو شنیدی من میگم نه فیلمم ک راجبش صبت نکنم بهتره😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
ببین ما همه قرار هامون رو گذاشتیم شما خیلی دیر رسیدی الان میرم به اقای قمری ( مربی امیر ) بهش میگم ...

مارم دعوت كنيد بيايم ببينيم چه خبره

نهالم دعوته حالا ؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

حالا تو چرا رفتی کنسرتش راستشو بگو؟؟ 🤦‍♀️😂😂

من غلط بوکونم😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

تا حالا اين همه ك...شر يجا نگفته بودم😐

😂😂😂جوگیر پستای اینستاشو دیده بودی

خیلی دنبالش نمیکنم، ولی جوگیری ازش زیاد دیدم، میگن بعضیا مهره ی مار دارن این ازوناس، همه ازش دفاع میکنن😒

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
مارم دعوت كنيد بيايم ببينيم چه خبره نهالم دعوته حالا ؟

🤔دارین زن میگیرین برام یا شوهرم میدین؟

پایین همه امضاها اسمت بود با تشکر از.....😂 ولی تا حالا سعادت نداشتم ببینمت😍

خخخخ 😂😂😂😂😂😂اره شعری سروده بودم😂😂😂😂😂

فدات😂😂😂

فعلا صبر کن ببینیم تاریخ عروسی نهال جان با جناب مقاره همون ۳ دی خوبه؟ روز تولد اقا دوماد

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
بهت میگم رزو شده برا امیر چرا نمیفهمی تاریخ عروسی هم ۳دی روز تولد اقا دوماد

من ميدمش جناب خان همين و بس 

دقیقااااا قیافم نداره ک دخترا اینجوری خودشونو جرمیدن واسش

حالا از حق نگذریم قیافه داره خدا درسته ک بهش استعداد نداده ولی قیافه رو داده 

گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری🤭🤣

البته الان دیگه ترکیده جوونیاش واقعا خوشگل بود

تا حالا اين همه ك...شر يجا نگفته بودم😐

چرا گفتی خودت خبر نداری😗😗😂

🤔دارین زن میگیرین برام یا شوهرم میدین؟

تو چي دوست داري؟